Nováček soutěže drží nadále vítěznou šňůru


Branky


0

V sobotním zataženém odpoledni na sebe narazely celky Baníku Rynholec a SK Pavlíkov. Zápas 3. týmu tabulky se zatím stoprocetním celkem Baníku. Ještě dopoledne nebylo jasné zda se utkání vůbec odehraje, kvůli velkému dešti a podmáčenému hřišti SK Pavlíkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nakonec se rozhodlo, že se utkání odehraje, i když hřiště bylo velmi podmáčené. Prvních patnáct minut patřilo domácímu celku, kdy pavlíkovští neproměnili čtyři tutovky. Klasické "nedáš-dostaneš" využil v 21. minutě Měsíček, který obral před pavlíkovským vápnem domácího obráce a při samostatném úniku nedal brankáři šanci.

 

Domácí měli i po nepříznivém úvodu více šancí. Po dalších neproměněných možnostech Pavlíkova na gól přišel brejk rynholeckého Milana Berana. Ten nezaváhal a zvýšil ve 25. minutě na 0:2. Opaření domácí už se dostávali do šancí jen velmi zřídka, a proto hrozili hosté. Dva brejky ještě neproměnili, ale v 34. minutě po nedorozumění domácí obrany se opět sám před brankářem objevil  Beran a po oběhnutí brankáře zvýšil už na 0:3.

 

Ve druhé polovině utkání začal tlak domácího týmu, kteří měli několik dobrých příležitostí hlavně ze standardních situací. Nijak výrazně se jim však už hostující branku nepodařilo ohrozit. Naopak mohli trestat Rynholečtí, kteří využívali chyb obrany a chodili do tutových šancí. Změnu skóre to ale nepřineslo.

 

Proto Baník Rynholec vyhrál na hřišti SK Pavlíkov 3:0 a nejméně do zítra, kdy hraje celek TJ Slabce, se posunul s dvanácti body na první místo tabulky.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - TREŠL Miroslav, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.