Sýkořice schytala v Čisté dabakl a vyhlíží uzdravení klíčových hráčů


Branky


1

Zajímavé utkání bylo k vidění mezi Čistou a Sýkořicí. Za domáci nastoupil k prvnímu utkání po operaci kolene Pavel Bedenk. Svojí hladovostí po fotbale byl hlavím motorem domácího týmu. Naopak mužstvu Sýkořice se po jejich druhém místě v minulém ročníku nyní moc nedaří nedaří. Může za to určitě i marodka řady klíčových hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domáci Čistá vstoupila do utkání rázně a hned ve 3. minutě jí poslal Martin Plincner střelou z vápna do vedení. Zápas byl i díky mokrému terénu hodně bojovný a k vidění bylo potě několik ostrých zákroku.

 

V 19. minutě měly Sykořice velkou šanci na vyrovnání, jenže k jejich škodě střela zamířila pouze nad čisteckou branku.

 

Pak začali uřadovat domácí. A byl to znuvu Plincner, který unikl domácí obraně a střelou k prave tyči nedal domácimu brankaři šanci, 2:0. Ve 41. minutě Roman Votroubek chytrou střelou z 20 metru přehodil špatne postaveného brankáře a bylo už to o tři branky.Těsně před poločasem poslal Bedenka před bránu přihrávku na Romana Votroubka a ten věděl jak s ní naložit, 4:0

 

Do druhého poločasu vstoupili domáci opět velmi aktivně. Bedenk si pohrál s obránci, posunul na Blechu a ten z hranice pokutového uzemí střelou k tyči zvýšil na 5:0. V 50. minutě znouvu aktivní Benenk pláchl domáci obraně, zkusil udělat kličku bránkáři Růžičkavi, ale ten jeho úmysl pěkným zákrokem vystihl.

 

Domáci s vědomím komfortního náskoku polevil a u míče byli více hráči Sýkořice. V 53. minutě střela hostů z pokutového uzemí mířila těsně nad branku a o tři minuty později pokus z malého vápna zneškodnil čistecký brankář Kratochvíl.

 

Na druhé straně v 62. minutě vyškrábl na roh krásnou střelou Kašpara efektní "robinzonádou" Růžička, který v mládí chytal vyšší soutěže.

 

V 82. minutě už se Sýkořice skoro radovala. Míč tancoval na brankové čáře před Kratochvílem, který první střelu vyrazil jen pod sebe, ale nikomu z hostujícíh útočníku se nepodařilo v nepřejledné situaci procedit balón do brány.

 

Dvě minuty před koncem udělal gólovou tečku za zápasem Blecha, který po přihrávce za hostující obranu nadvakrát překonal Růžičku a upravil konečný stav na 6:0.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: TICHÝ Martin - GEBOUSKÝ František (N), LINC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 9. 2016 19:22
Gratulace soupeři . Naše hra, rovná se jedna chyba za druhou, a to jak obránců tak útočníků. Asi opravdu absence pěti hráčů je pro mé mužstvo klíčové , ale na tento fakt se nejde pořád vymlouvat. Omluva fanouškům za předvedenou hru. Kovařík.