Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta zaslouženě zvítězila na domácí půdě


Branky


0

Na řevničovský pažit přijel sehrát utkání tým TJ Sokol Pustověty. Chuť si však po dvou prohrách hosté nezlepšili a opět odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkopem začalo mužstvo domácích a hned při první útočné akci se zadařilo. V 1. minutě vystřelil Petráček, míč po teči dostal zvláštní rotaci a s velkým štěstím zapadl pod břevno pustovětské branky, 1:0. Poté byla hra vyrovnaná, Pustověty však nedokázaly zahrozit pořádnou gólovou šancí.

 

A tak se proměňovalo u soupeře. Na levé straně si vzal balón Pedál a dobře mířil na zadní tyč, 2:0. Ve 37. minutě se postavil k přímému kopu Urbanovič, který zamířil chytře po zemi. Střelu gólman dokázal jen vyrazit a připravený Fujera levou uklidil balón k tyči, 3:0. Po ukončení poločasu sudím Šváchou, odcházeli domácí ze hřiště za třígólového vedení.

 

Ve druhé části utkání Pustověty otevřely obranu, a tak se Řevničov často dostával do dobrých brejků. Ty však domácí buď špatně řešili nebo obrana Pustovět zafungovala tak, jak měla. Na 4:0 dokázal navýšit v 58. minutě Rais. Poté přidal pátou branku opět Pedál, když trochu záhadným kopem ve vápně dokázal trefit levou odkrytou část brány.

 

V 81. minutě nakonec dokázal snížit střelou z vápna Škranc na 5:1. To už nic nezměnilo na tom, že body zůstaly v Řevničově.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , J. Urbanovič [-] (70. O. Hanzlík [-] ) , V. Blín [-] , J. Rais [-] - V. Klain [-] (80. J. Fišer [-] ) , J. Hošek [-] , J. Murčo [-] , M. Pedál [-] - J. Fujera [-] (82. J. Pesl [-] ) - L. Petráček [-] (41. M. Vacínek [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] (46. R. Mucha [-] ) - R. Truksa [-] (36. J. Škranc [-] ) , S. Hůla [-] , J. Kurka [-] , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] , M. Šimon [-] , M. Kameník [-] , J. Bauer [-] , L. Bureš [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 36. M. Kameník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - BOBÁK Vladimír (N), SABO Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.