Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Pustovětech se slavila nejen výhra


Branky


0

Do zápasu domácí vstupovali s dojmem nepokazit oslavu 70. narozenin Pustovětské fotbalové legendy Václava Bičovského st., která vypukla hned po zápase. Paradoxně soupeřem byl tým Čisté, kde V. Bičovský s fotbalem začínal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned na začátku utkání nastřelili domácí tyčku hostující brány a tím odstartovali dobrý vstup do utkání. Po čtvrthodině hry již byly Pustověty ve vedení. K odraženému míči ve vápně se dostal V. Bičovský a přehodil gólmana hostů.

 

Poté se hra vyrovnala. Jenže Ouřada ve 34. minutě fauloval ve vápně dobře hrajícího Truksu a ten sám z pokutového kopu navýšil vedení domácích, 2:0. Dlouho se však Pustovětští  neradovali. Dvě minuty poté, snížil Blecha střelou z velkého čtverce, 2:1. Do konce poločasu se již nic nezměnilo, a tak se šlo do šaten za jednogólového vedení domácích.

 

 

Druhý poločas odstartovali domácí zase obrovskou příležitostí Truksy. Jenže se potvrdilo známé "nedáš – dostaneš". V padesáté minutě špatně vyhodnotil situaci V. Bičovský a zcela volný R. Votroubek hlavou vyrovnal na 2:2.

 

V tu dobu Čistá domácí mužstvo značně přehrávala. Pustovětům se však svatyni podařilo ubránit a pomohli si brejkem. V 54. minutě vyslal Bauer Truksu, který prošel až k zakončení do prázdné brány, 3:2.

 

Hosté se snažili vyrovnat, ale závěr patřil domácím, i když hráli bez vyloučeného Bauera. Dvě branky v závěru dali V. Bičovský a v 91. minutě Škranc. Upravili tak skóre na konečných 5:2.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: "Po třech prohrách v řadě jsme už potřebovali bodovat. Když dal soupeř na 2:2 a musel střídat Knapíno, tak to s námi nevypadalo moc dobře. Silou vůle jsme ale konec zápasu zvládli a vyhráli. Mrzí mě červená karta pro Bauera, za zbytečné zakopnutí míče. Je to další nepříjemné oslabení týmu do dalšího zápasu."




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - M. Beneš [-] (85. R. Mucha [-] ) , A. Bičovský [-] , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] (50. J. Škranc [-] ) , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , J. Bretšnajdr [-] , L. Bureš [-] , S. Hůla [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Bedenk [-] , M. Fidler [-] , M. Blecha [-] , P. Ouřada [-] , J. Švarc [-] , J. Kuki [-] , J. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , M. Jopa [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 67. J. Bauer - 34. P. Ouřada . ČK: 83. J. Bauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - AKSAMIT, PAEDR. Miroslav, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.