Bojovné utkání plné sporů nakonec rozhodly pokutové kopy


Branky


86. P. Linc - 75. D. Franěk
0

Po prohře na domácím hřišti s Rynholcem odjížděli Pavlíkovští odčinit porážku do Sýkořice. Prestože se Sýkořice nacházela ve spodních patrech tabulky, hosty čekalo nelehké utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku to byla hra plná osobních soubojů hlavně uprostřed hřiště a nepřesností na obou stranách. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, se kterými si hostující obrana se zkušeným Maškem na postu stopera poradila. A tak se udeřilo na druhé straně. Koc si ve vápně narazil se Sixtou, ale první jmenovaný se nedostal k zakončení. Byl domácím obráncem stažen k zemi, ale píšťalka rozhodčího Sedláčka zůstala němá.

 

Poté hosté zahrávali rohový kop, Franěk na bližší tyči našel Polcara, který byl u míče dřív než domácí obránce, ten ho ale v jasné situaci podtrhl. Píšťalka sudího však ani tentokrát nezareagovala. Poločas skončil 0:0.

 

Do druhé části utkání vstoupili aktivněji domácí, ale do žádné vyložené šance se nedostali. V 56. minutě byl hrubém zákroku na Koce vyloučen domácí M. Linc.     V 75. minutě hosté zahrávali trestný kop Fraňkem, který balon uklidil do branky a poslal Pavlíkov do vedení 0:1. V 80. minutě si po nahrávce od Gebharta ve vápně přikryl balon Konopásek a byl sražen domácím obráncem, ale ani v této sporné chvíli Sedláček píšťalku nevyužil. A tak udeřilo na druhé straně. Domácí nakopli dlouhý balon do vápna u kterého byli Hamouz a Melč pozdě. P. Linc tak vyrovnal na 1:1.     V 90. minutě došlo v domácím vápně k další sporné situaci, kdy byl po dlouhém autu Hamouze stažen Konopásek. Sudí ani tentokrát nereagoval.     Poté byl zápas ukončen a následoval penaltový rozstřel, ve kterém byli úspěšnější hosté a odvezli si tak dva body. 


Ohlasy k zápasu


Sokol Sýkořice
Petr Kovařík: "Velmi těžký zápas, kvalitní soupeř, od šedesáté minuty v deseti. Čtyři brejky bohužel jen jedna branka, senzační výkon hráče Mutinského. Vcelku spokojenost, jen škoda penalt."

SK Pavlíkov
Lukáš Konopásek: "Myslím, že asi remíza po průběhu utkání zasloužená, my jsme si bohužel nevytvořili žádné vyložené šance, v naší hře bylo zase hodně nepřesností. I když za stavu 1:0 pro nás, proti 10 hráčům, jsme si měli výhru už pohlídat. A co říkám na výkon rozhodčího Sedláčka??? Myslím, že je jakkoliv zbytečné se k tomu vyjadřovat, pokud i domácí hráči a diváci se shodnou že tři penalty se měly kopat, tak je to více méně opravdu zbytečné."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - LINC Petr (N), ŠKRLANT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.