6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubné se podařilo gólově prosadit až ve druhém poločase


Branky


44. Z. Vopat , 58. D. Ondruš , 70. R. Sedlák , 74. P. Souček , 87. Z. Vopat , 88. P. Suchý
0

Na hřiště Lubné dorazilo sehrát utkání mužstvo Sokol Srbeč. Ti však přijeli ve značném oslabení a od toho se i odjível průběh celé hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celé utkání se hrálo na polovině hostujícího celku. V prvním poločase pracovala dobře hostující obrana, a tak padl první gól až ve 44. minutě, kdy se nemýlil hrající trenér Lubné Z. Vopat.

 

Mladé mužstvo domácích se i svojí nevyzrálostí a nezkušeností chytalo velice často do ofsidové pasti nebo pokus o proniknutí do vápna hostů končil na slušně hrající obraně Srbče. 

 

Druhá pětačtyřicetiminutovka již ale přinesla daleko více gólů. Nejdříve zvýšil na 2:0 Ondruš. V 70. minutě se prosadil Sedlák, který přišel na hřiště minutu před tím. Za čtyři minuty následovalo další zvýšení na 4:0 Součkem. V 87. minutě mířil přesně za záda Trappa opět Z. Vopat, který si po deseti letech vstřelil v mistrovském zápase hned dvě branky. A minutu poté upravil stav na konečného "kanára" Suchý.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Dnes jsme odehráli velice zvláštní utkání, protože se hosté nesešli a tudíž hráli již od začátku v oslabení, postavili všechny hráče na své velké vápno a celý zápas jen odkopávali míče pryč, co nejdále od jejich branky. Naši kluci prakticky celý první poločas naráželi do "zdi" bránících hráčů a nebyli schopni se prosadit. Druhý poločas již byla jen otázka času, kolik branek se nám podaří vstřelit a nakonec je výsledek pro hosty ještě milosrdný, protože spoustu šancí jsme nevyužili, ať již naší zbrklostí, a nebo špatným řešením gólových situací.."




Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - M. Varyš [-] , P. Suchý [-] , L. Brabec [-] , Z. Vopat [-] , D. Ondruš [-] - R. Henzély [-] (69. R. Sedlák [-] ) , P. Volf [-] , D. Vopat [-] , L. Klik [-] (46. P. Souček [-] ) - D. Varyš [-] (75. P. Sklenička [-] )

TJ Sokol Srbeč
D. Trapp [-] - P. Trachta [-] , M. Kratina [-] , M. Suchý [-] , M. Cífka [-] , J. Brož [-] , M. Sova [-] , M. Kratina [-] , M. Hamáček [-] , J. Klouda [-] , K. Kratina [-]

ŽK: 40. D. Varyš - 62. M. Kratina .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Špidra Marek - POLÍVKA Zdeněk, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.