D. Franěk 15. (p.)
T. Hink 54.
T. Hink 64.
3:1
(1:0)
60. S. Hůla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 13:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zvítězil domácí Pavlíkov


Branky


15. D. Franěk (p.) , 54. T. Hink , 64. T. Hink - 60. S. Hůla
0

V 6. kole se sehrálo derby mezi Pavlíkovem a sousedním týmem z Pustovět. Hosté dorazili bez řady opor, ale s touhou urvat nějaký ten bod. To se jim ovšem nepodařilo a z derby odjížděli domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sotva se hosté na hřišti rozkoukali, už se proti nim pískala penalta a vyloučený Bureš putoval do kabin. Tyto dva tresty je postihly po první čtvrthodince hry. K penaltovému kopu se potavil Franěk a nemýlil se, 1:0. Do konce poločasu se Pustovětští ubránili a udrželi jednogólové vedení domácích.

 

 

Ve druhém poločase narůstal tlak domácích, až z toho byla v 54. minutě druhá branka vstřelené Hinkem do sítě domácích. Poté dokázali hosté vykřesat jiskřičku naděje a po rychlém rozehrání přímého kopu centroval Truksa a Hůla střelou z velkého čtverce nedal domácímu brankáři šanci, 2:1. Po tomto gólu Pustověty hru ještě víc otevřely s vidinou srovnání, ale riziko bylo příliš velké. Domácí je potrestali třetím gólem, který vstřelil v 64. minutě opět Hink. Do konce utkání se již skóre nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: "S Pavlíkovem můžeme hrát vyrovnaně, když budeme kompletní, což vzalo za své už ve čtrnácté minutě."



Sestavy


SK Pavlíkov
L. Beneš [-] , V. Mašek [-] - T. Hink [-] , P. Pánek [-] , L. Polcar [-] , P. Hamouz [-] (72. K. Novák [-] ) , J. Koc [-] (46. T. Gebhart [-] ) , A. Bureš [-] (74. N. Grech [-] ) , D. Franěk [-] (72. L. Gebhart [-] ) , L. Kříž [-] (46. K. Zikmund [-] ) , M. Brož [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - J. Škranc [-] , M. Beneš [-] , J. Kurka [-] , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] , M. Kameník [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] (70. J. Gebhart [-] ) , L. Bureš [-] , S. Hůla [-] (66. R. Mucha [-] )

ŽK: 39. J. Koc , 43. A. Bureš , 53. T. Hink , 66. L. Polcar - 68. M. Kameník . ČK: 14. L. Bureš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - VODRÁŽKA Tomáš, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.