Na prvním místě v tabulce nově kraluje Rynholec


Branky


20. T. Černý - 16. L. Dadák , 55. M. Beran
0

Ve Slabcích se v nedělním deštivém odpoledni odehrál souboj o první místo v tabulce, kam přijel Rynholecký Baník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodního hvizdu se hrál skvělý fotbal s akcemi nahoru-dolů bylo vidět, že oba týmy hrají o vrchní patra tabulky zcela oprávněně.  Ze začátku utkání měli převahu hosté, kdy se dostali do větších šancí ale skórovat se jim nepodařilo.

 

V 16. minutě se po pohledné akci po křídle a přízemním centru z pravé strany podařilo skórovat Lukáši Dadákovi, 0:1. Domácí tým to ale nepoložilo, naopak herní převahu převzali oni a za 4 minuty vyrovnali. Domácí vykombinovali rynholeckou obranu a tváří tvář brankáři se útočník Tomáš Černý nemýlil, 1:1.

 

Do konce poločasu se již skóre neměnilo, ale nutno ještě dodat, že byli Slabečtí v prvním poločase lepším týmem a dobrou kombinací ohrožovali hostující branku.

 

Druhý poločas, ale začal lépe Rynholec, po dvou stoprocentních příležitostech, kdy při zakončení hrál možná i roli mokrý trávník, se napotřetí Baník už nemýlil. Po vyhraném souboji ve středu pole a zaváhání stopera domácích, se ocitl sám před brankářem Beran a ten se v podobných  příležitostech  nemýlí, 1:2. Pro něj už to byl 9. gól v sezoně a osamocení se na prvním místě v tabulce střelců.

 

Poté přišel nápor domácích, kdy si vytvořili několik velmi slibných příležitostí. Výtečně ale zachytal brankář Rynholce Ivan Haužvic. K vyhrocenému závěru utkání, kdy domácí stupňovali tempo, se dostali k několika nebezpečným standardním situacím ale k výraznějšímu ohrožení branky se již nedostali.

 

Proto Rynholec odvezl velice cennou výhru a přeskočil TJ Slabce na prvním místě tabulky.

 

Nutno dodat, že k vysoké kvalitě utkání přispěl i výborný výkon rozhodčího Jiřího Kučery, a jeho dvou asistentů.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUČERA Jiří - TITLBACH Marek, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.