Gólově se urodilo až ve druhém poločase


Branky


0

Do Branova zavítalo po nedělním obědě mužstvo z Chrášťan. Diváci se dočkali gólů až ve druhé pětačtyřiceti minutovce, ovšem veseleji bylo na straně fanoušků chrášťanských borců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji začali hosté a po 20 minutách si vytvořili několik slibných šancí, ale nepodařilo se jim ani jednu využít. Tak první poločas skončil remízou 0:0.

 

Druhá část utkání začala opět v režii hostů a v 60. minute se konečně Chrášťanští dčckali úspěšného zakončení. Po pěkné akci na jeden dotek zakončil Loula po přesném centru Hanzla, 0:1. V 77. minutě se postavil k rohovému kopu Králička a přímo od rohového praporku zavěsil do brány, 0:2.

 

Poté se spíše mluvilo než hrálo a došlo to až k vyloučení branovského zkušeného stopera Choce, to běžela 82. minuta. Když přišlo střídání na straně hostů měl trenér Procházka šťastnou volbu, když na hřiště poslal novou chrášťanskou posilu Honzu Hlušičku. Ten dostal v 89. minutě do vápna krásný centr od Hanzla a nekompromisně zavěsil, div že neprotrhl síť za zády Tvrdíka. Upravil tedy skóre na konečných 0:3.



Sestavy


Sokol Branov
M. Tvrdík [-] - V. Vilím [-] , M. Rasocha [-] , J. Horn [-] , K. Konopásek [-] , M. Hlaváček [-] , L. Rosenbaum [-] , T. Kopejtko [-] (78. Z. Šindelář [-] ) , R. Choc [-] , A. Sobotka [-] , T. Krátký [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - V. Erben [-] , M. Prepletený [-] (85. L. Rédl [-] ) , F. Lauber [-] , K. Loula [-] (80. J. Hlušička [-] ) , P. Králička [-] , Z. Hubáček [-] , L. Hanzl [-] , D. Dvořák [-] , J. Šutera [-] , J. Kratina [-] (65. D. Stuchl [-] )

ŽK: 10. K. Konopásek , 38. V. Vilím , 81. M. Rasocha , 82. R. Choc - 43. P. Králička . ČK: 82. R. Choc .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - SEDLÁČEK Petr, AKSAMIT, PAEDR. Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.