0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za zády Melče neskončil míč ani jednou, a tak body zaslouženě putují do Pavlíkova


Branky


40. T. Hink , 44. L. Polcar , 69. A. Bureš , 82. P. Pánek
0

Čistá na svém pažitu dnes přivítala tým z Pavlíkova. Minulý týden však bylo v čistecké šatně po utkání veseleji. V 7. kole se jim body urvat nepodařilo, a tak všechny putovaly do Pavlíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byla převaha na straně hostů, ale chybělo jim lepší zakončení a nebo finální přihrávka. Po sérii tyček, břeven a bravurních zákroků Kratochvíla, přišel první gól z kopačky Hinka. Ten ve 40. minutě po přistrčení od Zikmunda a tečí domácího hráče prostřelil Kratochvíla, 0:1. Ještě do konce prvního poločasu stihl zvýšit střelou z vápna Polcar, 0:2. 

 

Druhá pětačtyřicetiminutivka měla stejný obrázek jako ta první, domácí hráli pouze nakopávané balony s kterými si obrana v čele s Maškem a Novákem bezproblémů poradila.   V 69. minutě Brož dlouhým pasem našel rozběhnutého Bureše, který postupoval sám na brankáře a nezaváhal, 0:3. Poté na mohl přidat další branku Konopásek, ale pro údajnou ruku nebyla uznána. Poslední slovo měl Pánek, když si naběhl na Konopáskem rozehraný rohový kop a z poza vápna trefil šibenici domácí branky. Upravil skóre na konečných 0:4.  


Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
Lukáš Konopásek: "Jako v minulých zápasech si myslím, že nás nejvíce trápila nepřesnost v kombinaci, což se pak projevilo i ve finální přihrávce a následné zakončení šancí. Výhra 4:0 vypadá hezky, ale branek jsme podle mého názoru měli dát víc."



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - L. Jopa [-] (46. R. Stárek [-] ) , M. Fidler [-] , P. Bedenk [-] , M. Blecha [-] , P. Ouřada [-] , J. Švarc [-] , J. Votroubek [-] , P. Kašpar [-] , M. Jopa [-] , R. Votroubek [-]

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - K. Zikmund [-] , V. Mašek [-] , T. Hink [-] (57. L. Konopásek [-] ) , P. Pánek [-] , L. Polcar [-] , K. Novák [-] (75. M. Škrlant [-] ) , A. Bureš [-] (75. N. Grech [-] ) , D. Franěk [-] (57. T. Gebhart [-] ) , L. Kříž [-] , M. Brož [-]

ŽK: 25. L. Jopa , 67. R. Stárek - 26. P. Pánek , 39. V. Mašek , 84. M. Brož .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brda Jan - KUČERA Jiří, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.