1:4
(1:1)
32. M. Tóth
53. J. Fujera
57. J. Hošek (p.)
62. V. Klain
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči si musí rychle uvědomit, co vyžaduje dnešní fotbal, nebere si servítky trenér Baníku po domácí prohře s Řevničovem


Branky


7. A. Trejbal - 32. M. Tóth , 53. J. Fujera , 57. J. Hošek (p.) , 62. V. Klain
0

Utkání zcela rozdílných poločasů nabídnul duel dvou devítibodových celků. Ambiciózní Baník Lubná doma o body nakonec přišel a na čelo tabulky nabral už propastný rozdíl. Naopak hosté z Řevničova se posunili tříbodovou výhrou do horních poloviny tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácího Baníku zařídil už v sedmé minutě hbitý Trejbal. Podle obrazu na hřišti to vypadalo, že domácí nic nemůže zastavit v cestě za vítězstvím. Jenže ti svoje vypracované šance trestuhodně zahazovali, doslova jak na běžícím páse.

 

Řevničov za stálé převahy Baníku nejdříve vyslal důrazné varování, ale samostatný únik hostujících fotbalistů gólem ještě neskončil. Ve 32. minutě už ale přišel trest v podobě vyrovnávací branky. Po standardní situaci si prosadil v 32. minutě Tóth, 1:1.

 

"První poločas byl velice dobrý a hráli jsme přesně to, co chceme hrát. Dostali jsme Řevničov pod velký tlak a vytvořili jsme si mnoho šancí, ale zase dojeli na žalostnou koncovku," nebyl i přes dobrý herní projev spokojený lodivod domácích, Zdeněk Vopat.

 

Druhé dějství nabídlo zcela odlišnou podívanou. Řevničov začal po poločasové přestávce být o poznání nebezpečnější a zaslouženě utkání i otočil. V 53. minutě to byl Fujera, který poslal hosty do vedení. Hosté po druhé brance hráli dobře takticky. S vědomím náskoku vyráželi ze zabezpečené obrany do rychlých brejků.  Za čtyři minuty se z malátného projevu celé obrany Baníku zrodila penalta, kterou proměnil Hošek, 1:3.

 

Do komfortního třibrankového vedení hosty dostal o pět minut později Klain a o zápase bylo prakticky rozhodnuto. Tříbranková ztráta domácí borce evidentně položila. Z jejich projevu bylo zřejmé, že už se žádné zdramatizování konat nebude.

 

O příčinách obratu a prohře měl zcela jasno trenér Baníku. "Obraz hry se změnil po vedoucí brance soupeře. Poté jsme postupně zcela propadali do podprůměru a hráli absolutně chaoticky a bez pohybu. Bohužel se čím dál více projevuje pohodlnost některých hráčů, kteří úplně vypustili letní přípravu a teď jsou schopni hrát maximálně 50 - 60 minut. Poté jim dojdou síly, začnou hrát alibisticky něco zcela jiného, než se po nich chce. Pohybují se v prostorech, kde nemají co dělat, takže vzniká chaos a zápas se jen dohrává. Nebudu jmenovat, oni sami velice dobře vědí, o kom mluvím. Každopádně pokud nepochopí, že ani okresní přebor se nedá hrát na úrovni, bez slušné fyzické kondice, tak brzy skončí v podprůměru a fotbal je rychle přestane bavit." 

  

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Vždy platilo a platit bude, že fotbalista těží z přípravy v měsících leden až březem a červenec až srpen. Já některé hráče za celé prázdniny skoro neviděl a jak jsem řekl, teď sklízí plody celé mužstvo, protože fotbal je kolektvní sport. První poločas byl velice dobrý. Hráli jsme přesně to, co chceme hrát a dostali Řevničov pod velký tlak. Vytvořili jsme si mnoho šancí, ale zase dojeli na žalostnou koncovku."




Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - P. Suchý [-] , L. Klik [-] , L. Brabec [-] , Z. Vopat [-] - M. Varyš [-] (57. R. Sedlák [-] ) , D. Vopat [-] , D. Varyš [-] , M. Komín [-] - A. Trejbal [-] , P. Volf [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , V. Blín [-] , J. Urbanovič [-] , J. Rais [-] - V. Klain [-] , J. Hošek [-] , J. Murčo [-] , M. Pedál [-] - J. Pesl [-] , J. Fujera [-] (85. D. Schneider [-] ) -

ŽK: 41. L. Brabec , 53. M. Varyš , 70. P. Suchý - 76. J. Pesl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - ŠEFARA Milan, FEJFAR Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.