3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov nepřeskočil Pavlíkov jen v utkání, ale i v tabulce


Branky


33. J. Murčo , 50. J. Fujera , 84. J. Hošek - 53. P. Hamouz
0

Do Řevničova zavítal celek Pavlíkova, který neudržel šňůru výher a odjel s prázdnou. Po připsání třech bodů domácímu Řevničovu do tabulky, se dostali na čtvrté místo před Pavlíkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól padl až po půl hodině hry. Pedál si na levé straně zatáhl balon na hranici vápna a dal pod sebe na Murča, ten pumelicí na zadní zakončil, 1:0. Poté byla hra nahoru, dolů a zejména jinak přesný Fujera pálil šance. První poločas tedy skončil za jednogólového vedení domácích.

 

V 50. minutě byl dlouhý balon na Pesla, ten se štěstím sklepl na Fujeru. Z vápna už se řevničovský útočník po zemi trefil přesně na zadní tyč a zvýšil vedení na 2:0. O tři minuty později hosté snížily po brejku, když po pravé straně utekl Hamouz a po zemi vstřelil míč za Peterku, 2:1. Konečný stav upravil Hošek šest minut před koncem, když krásným přímákem do šibenice vymetl pavučinu, 3:1.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , V. Blín [-] , J. Urbanovič [-] , J. Rais [-] - J. Hošek [-] , J. Murčo [-] , M. Pedál [-] - J. Fujera [-] (91. D. Schneider [-] ) , J. Pesl [-] (90. J. Fišer [-] ) - R. Prokop [-] (68. M. Vacínek [-] )

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - L. Polcar [-] , L. Kříž [-] , M. Brož [-] (62. J. Sixta [-] ) , T. Hink [-] (77. T. Gebhart [-] ) , K. Zikmund [-] , V. Mašek [-] (57. K. Novák [-] ) , P. Hamouz [-] , L. Gebhart [-] , P. Pánek [-] , A. Bureš [-] (81. N. Grech [-] )

ŽK: 74. J. Urbanovič , 78. M. Tóth - 36. V. Mašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TICHÝ Martin - BOBÁK Vladimír (N), ŠKRLANT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.