9:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lubné se konečně urodilo


Branky


7. D. Varyš , 14. D. Varyš , 47. M. Komín , 53. L. Brabec (p.) , 57. D. Varyš , 63. D. Vopat , 71. A. Trejbal , 85. M. Komín , 88. P. Suchý (p.) - 33. T. Kopejtko , 38. J. Horn
0

Do Lubné zavítal tým Branova, který si přijel pouze pro debakl. Trenér Lubné Zdeněk Vopat může být po nedělním utkání spokojený, protože jeho svěřenci přidali konečně i úspěšnou koncovku a podařilo se jim vstřelit devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Dnes se nám konečně podařilo k dobrému hernímu projevu přidat i úspěšnou koncovku, takže s výsledkem a s předvedenou hrou jsem spokojen. Je moc dobře, že se trefilo více našich hráčů, protože by jim to mělo přinést více sebevědomí do dalších zápasů. V prvním poločase měli hosté ještě sílu k odporu, ve druhém již fyzicky odpadli a bylo jen otázkou času kolik branek dáme."




Sestavy


TJ Baník Lubná
R. Sedlák [-] - L. Klik [-] , P. Suchý [-] , L. Brabec [-] - D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , M. Komín [-] - A. Trejbal [-] , R. Henzély [-] , P. Volf [-] , P. Sklenička [-] (63. M. Varyš [-] )

Sokol Branov
P. Kokrment [-] - V. Vilím [-] , M. Rasocha [-] , J. Horn [-] , K. Konopásek [-] , M. Hlaváček [-] , L. Rosenbaum [-] , T. Kopejtko [-] (63. A. Rosenbaum [-] ) , K. Molo [-] (70. O. Karička [-] ) , T. Krátký [-] , K. Jeníček [-] (46. T. Drab [-] )

ŽK: 78. M. Komín - 27. J. Horn , 57. V. Vilím , 70. M. Rasocha . ČK: 73. M. Rasocha .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: KUČERA Jiří - SOSNA Vladimír, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.