0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubenští sesadili Rynholec z trůnu


Branky


23. D. Vopat , 35. P. Volf
0

Na návštěvu do Rynholce dnes zavítal tým Lubné. Na lídra tabulky však hosté naběhli s velkým odhodláním odvézt domů vítězství a to se jim i podařilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od začátku byli herně lepší hosté z Lubné, dařila se jim kombinační hra a měli i výrazně vyšší procento držení míče. Domácí balóny spíše nakopávali na útočníky, což nedělalo obráně hostů zásadnější problém balony sbírat, nebo vyhrávat hlavičkové souboje. Lubenským se podařilo po hezkých akcích po křídlech vstřelit dvě branky. Nejdříve skóroval D. Vopat a poté navýšil ve 35. minutě na 0:2 Volf. Domácí kromě jedné šance v prvním poločase k ničemu nepustili.

 

K jednomu náznaku šance Rynholce došlo i ve druhém poločase jinak měli celou dobu hru hosté pod kontrolou. Lubenští měli ještě asi čtyři další gólovky, které ale neproměnili. Hosté tak zaslouženě zvítězili a ukončili, tak Rynholeckým šňůru výher.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Dnešní zápas se mi hodnotí velice dobře, nejen, že jsme zvítězili, ale hlavně jsme hráli fotbal na který se hezky dívalo a jaký chceme hrát. Všichni kluci bez rozdílu nechali na hřišti srdíčko, hráli s nasazením a plnili přesně to, co jsme si řekli, tedy, že budeme držet míč a přehrávat domácí fotbalem, což beze zbytku vyšlo. Dnes pro všechny kluky velká pochvala, ale zároveň závazek, protože takto by měli hrát pokaždé.. Nemusí se vždy herně dařit, to naprogramovat nejde, ale na hřišti musí nechat všechno, minimálně bojovnost a obětavost."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - P. Fonod [-] , T. Kropík [-] (59. D. Hrbek [-] ) , F. Milfait [-] , M. Drábek [-] , T. Měsíček [-] , L. Dadák [-] , M. Beran [-] , J. Matějka [-] , D. Rajgl [-] , V. Petrus [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Klik [-] , Z. Vopat [-] , L. Brabec [-] , D. Vorel [-] - D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , M. Komín [-] - P. Volf [-] , A. Trejbal [-] , R. Henzély [-] (83. M. Varyš [-] )

ŽK: 41. D. Rajgl , 59. V. Petrus , 82. F. Milfait , 85. M. Drábek - 68. R. Henzély .
Počet diváků: 12. Rozhodčí: Fejfar Jakub - ŠPIDRA Marek, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.