Souboj týmů z opačných konců tabulky


Branky


49. R. Choc - 8. M. Beran , 18. M. Beran , 82. F. Milfait
0

Do Branova zavítali k nedělnímu utkání borci z Rynholce. Překvapení se nekonalo a utkání dopadlo přesně tak, jak napovídala tabulka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K poslednímu zápasu na "cizím" hřišti nastoupili hráči Baníku za slunečného, trochu větrného podzimního počasí v Bránově. Stále s minimálním počtem hráčů v poli díky marodce, ale s odhodláním další ztrátu bodů nepřipustit. V první půlhodince zápasu to také naplnili. Dvěma góly Berana v 8. a 18. minutě získali bezpečné vedení 0:2.

 

Domácí dva rychlé góly na kolena ale nesrazily, naopak převzali iniciativu a všichni hráči Baníku toužebně očekávali konec prvního poločasu.

 

Do druhé části utkání nastoupili domácí ve stejném duchu v jakém skončili ten první. Velký tlak ve 49. minutě nakonec korunovali hezkou brankou. Z přímého kopu za hranicí velkého vápna se trefil R. Choc a snížil na 1:2.

 

Tlak domácích nepřestával. Z přibývajícími minutami se ale na kopačky Branova lepila nervozita a chyběl klid v zakončování slibných akcí, které si vypracovali. Završením této nervozity byla i chyba brankáře domácích, který ve svých rukavicích neudržel střelu Milfajta a ten zpečetil vítězství Baníku na konečných 1:3.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - JENÍČEK Karel (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.