2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltový rozstřel vyšel lépe domácímu celku


Branky


0

V předposledním kole zajížděl Pavlíkov na hřiště lídra tabulky do Slabec. Hosté zde dokázali nakonec urvat alespoň jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v první minutě po chybné rozehrávce L. Gebharta, šel domácí hráč sám na Maška, ale ten nadvakrát stačil protiútok zlikvidovat. Poté se opět zaskvěl Mašek, když vytáhl hlavičku ze šibenice. Do třetice se však již měnilo skóre. V 15. minutě Bureš místo odkopu z malého vápna volil nahrávku, kterou vystihl Benada a poslal svůj tým do vedení 1:0. Poté mohl chybku odčinit Bureš, když obešel domácího brankáře, ale jeho střelu stačil z branky vykopnou Čech.

 

Druhý poločas měl jiný obrázek než první, hosté byli aktivnější a také se jim podařilo Burešem vyrovnat. Ten utekl v 75. minutě domácí obraně a prostřelil Gajdoše, 1:1. Po této brance se hra odehrávala většinu času mezi vápny. Žádná vyložená šance se již neobjevila, a tak se šlo na penalty. U hostů neproměnil hned první penaltu kapitán Polcar, když jeho střelu Gajdoš s pomocí tyče vyrazil. Domácí střelci nezavaháli, a tak se ze dvou bodů radovali domácí.


Ohlasy k zápasu



SK Pavlíkov
Lukáš Konopásek: "Po průběhu utkání je pro nás bod zlatý, kdyby byl první poločas 4:0 pro domácí. tak se asi nikdo nemohl divit, naštěstí domácí hráči si špatně poradili se zakončením a nebo je vychytal gólman Mašek."



Sestavy


TJ Slabce
T. Lev [-] (46. M. Gajdoš [-] ) - D. Čech [-] , T. Fencl [-] , M. Benada [-] - J. Černý [-] , V. Melichar [-] , J. Čiha [-] , O. Cílek [-] - T. Černý [-] (25. B. Baďura [-] ) - T. Macák [-] (70. J. Gajdoš [-] ) , M. Konopásek [-]

SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - T. Gebhart [-] (46. J. Koc [-] ) , T. Hink [-] , P. Pánek [-] , L. Polcar [-] , P. Hamouz [-] , L. Gebhart [-] , A. Bureš [-] , K. Novák [-] , D. Franěk [-] , M. Brož [-]

ŽK: 29. B. Baďura , 57. M. Konopásek - 37. M. Brož , 57. J. Koc , 79. P. Pánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - STROUHAL Jiří (N), HEKL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.