V Lubné rozhodoval penaltový rozstřel po kterém zůstal domácím v kapse jen jeden bod


Branky


15. D. Varyš , 91. D. Vopat - 1. P. Linc , 35. J. Bureš
1

V nedělním utkání zajížděl celek Sýkořice na hřiště Lubné. Po dvou vstřelených gólech na obou stranách přišel na řadu penaltový rozstřel, po kterém odcházeli ze hřiště veseleji hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: "Naše dnešní vystoupení neslo, bohužel, znaky většiny našich podzimních zápasů, tedy územní převaha, vysoké procento držení míče a zvláště v prvním poločase i dostatek šancí ke skórování, ale jejich proměňování to je na dlouhé vyprávění. Prostě nemáme v mužstvu střelce, tedy hráče, který by si udržel dlouhodobě vysokou výkonnost a bylo na něj spolehnutí, že dá v každém zápase branku...Hosté předvedli hlavně velikou bojovnost a s ní uspěli.. Zápas samozřejmě výrazně ovlivnil prakticky vlastní gól, který jsme dostali již v první minutě a také pan rozhodčí Tichý, který podal strašlivý výkon.. K rozhodčím jsem se vyjádřil naposledy někdy po prvním jarním kole, od té doby to ze zásady nedělám, ale pan Tichý hrubě ovlivnil zápas špatnými rozhodnutími, kdy vůbec nestíhal správně posuzovat zákroky, které vyplynuly ze hry a byly férové a naopak jasné fauly, kdy může dojít ke zranění hráčů, a to prosím píská třetí třídu, kde se při fotbale více chodí, než běhá!! Nejvíce v případě vyloučení našeho hráče, který byl tvrdě zezadu faulován a nedostal ani žlutou kartu, čímž došlo k celé situaci a výměně názorů, kdy naprosto necitlivě udělil červenou kartu.. Stojím si za tím, že takový sudí je kaňkou zápasu a hanbou této soutěže.."




Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 11. 2016 10:17
Tak jsem se dočkal !! Po našem dalším zápase s týmem Lubné jsem se opravdu těšil na hodnocení trenéra domácích borců p. Zdeňka Vopata na fotbalunas.cz. A opět nejsem zklamaný :)) Stalo se už jakýmsi úsměvným evergreenem po našich vzájemných utkáních /ve kterých jsme většinou uspěli my/ tzv. "natřít" rozhodčího a obvinit ho z hrubého ovlivnění zápasu. Pokud něco hrubě ovlivnilo zápas, pak to byla nemohoucnost našich střelců, kteří zazdili minimálně 6 čistých gólových šancí a poté fatální selhání sýkořického obránce v nastaveném čase. Pány rozhodčí často nechválím, ale p. Tichý zvládl utkání s přehledem. Borci z Lubné jsou jistě talentovaní a je vidět, že i dobře trénovaní. Jen by to chtělo ještě trochu té pokory. Zdeněk Dvořák, Sokol Sýkořice.