Po nedělní výhře přezimuje na prvním místě tabulky Rynholec


Branky


35. J. Rais (vl.) , 38. M. Beran , 56. M. Beran , 62. J. Matějka , 67. M. Beran - 81. M. Pedál
0

Poslední utkání 3.třídy přineslo 'mini-derby' mezi Baníkem a Spartou, tedy mezi Rynholcem a Řevničovem. V duelo šlo o hodně oběma celkům, kdyby hosté dokázali zaskočit překvapení soutěže, nováčka z Rynholce, vyšoupli by se právě přes zimu před ně na 2. místo tabulky. Naopak domácí se mohli v případě výhry posunout do čela a přezimovat tak po sobotním zaváhání TJ Slabcí na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku měl jednoznačně navrh domácí tým, i když k žádné vyloženější šanci se nedostal. Nutno dodat že ani Řevničov se k bráně Rynholce nedostal prakticky vůbec. Prvních 25 minut se proto hrál fotbal především ve středu hřiště s čekáním na chybu.

 

Jednu z nich udělal řevničovský stoper Jiří Rais, kdy si po centru z rynholecké pravé strany srazil hlavičkou balon do vlastní sítě, 1:0. Za tři minuty už domácí vedli o dvě branky, kdy v samostatném průniku Matějky z levé strany našel na malém vápně Berana a ten nezaváhal. Do konce poločasu se více nestalo a proto se šlo do šaten za stavu 2:0.

 

Druhý pětačtyřicetiminutovka začala v jasné režii domácího celku, bylo vidět, že klidným držením balonu a postupnou rozehrávkou Řevničovští ztráceli síly a proto mohl Rynholec trestat. V 56. minutě Beran dalším svým gólem uklidnil své mužstvo a bylo jasné, že Řevničov odjede bez bodu, 3:0.

 

Za šest minut, po další Beranově střele, brankář hostí neudržel balon a z dorážky Matějka zvyšoval na 4:0. Svůj 18. gól v sezoně Beran přidal po skvělé nahrávce Tomáše Stránského a bylo to už 5:0. Řevničov však ještě dokázal snížit v 81. minutě brankou Pedála po hezké vykombinované akci po pravé straně, 5:1.

 

Do konce zápasu už se nic výraznějšího nestalo, nutno podotknout pár ostřejších zákroků z obou stran, jedné červené kartě, což už nějak k derby patří. Rynholec se tak svým posledním domácím vítězstvím vyšoupl do čela tabulky a může se těšit z prvního místa, na kterém do začátku jarní části zůstane.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ŠPIDRA Marek, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.