Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:45

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na úvod soutěže se body v Hoříně dělily


Branky


0

Okresní přebor Mělník je oficiálně zahájen! Stalo se tak v sobotu dopoledne v Hoříně, kam zavítal i osobní dohled z naší akce. Viděl vyrovnané utkání i krásné branky, to vše završené penaltovým rozstřelem. Není bez zajímavosti, že se mi v Tipu experta podařilo trefit přesný výsledek zápasu. Sázkové kanceláře se mohou tento víkend třást...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný fotbal gól nepřinesl

K úvodnímu zápasu sezóny přijeli hosté tentokrát bez pomoci svých nadějných mladíků, a tak se v tmavých dresech představila velmi zkušená sestava s několika nováčky: V útoku se bili Vdovicyn s Bryndou, kraj obrany zase patřil Chorvátovi. Domácí zase představili na levém křídle posilu Vermacha. A byli to právě domácí, kdo se v úvodu zápasu více tlačil před branku soupeře. V první dvacetiminutovce si Hořínští vytvořili výraznou územní převahou, která však vedla pouze k několika střelám z větší vzdálenosti, které však z velké části končily úplně mimo areál hřiště... Až po dvaceti minutách se do míče nádherně opřel Žemlička a svou bombou trefil spojnici tyčí Škrnovy branky. Teprve poté se do hry začali dostávat i hosté a také si vypracovali zajímavá zakončení - střely Vdovicyna a Pazdery musel pěknými zákroky vyrazit domácí brankář Landsman. Opět Vdovicyn pak mohl zužitkovat převahu svého týmu, svůj únik ale zakončil (možná faulován) pouze nad branku. První poločas sezóny tak branku nepřinesl.

Ve vedení se střídají oba týmy

Už v průběhu prvního poločasu musel domácí trenér sáhnout do obrany svého týmu, když zraněného O. Kettnera nahradil mladý Machek. O poločase střídali i hosté, když musel kvůli svým povinnostem v A-týmu odstoupit zkušený Pospíšil. Hostujícímu trenérovi ale maximální měrou vyšlo střídání z 55. minuty, kdy poslal na hřiště Mündla. Hned v 60. minutě totiž Pilař výborně vybojoval míč (ačkoli domácí reklamovali faul) a vyslal do úniku Vdovicyna. Toho sice ještě brankář Landsman vychytal, dobíhající Mündl ale dopravil míč do sítě. 0:1. Tato trefa jako by odčarovala střeleckou smůlu a velmi brzy bylo vyrovnáno - po odvrácené standardní situaci si totiž míč za vápnem zpracoval domácí Žemlička a zcela exkluzivní střelou trefil skákající míč do levého horního rohu. 1:1. Vedení se na domácí stranu překlopilo v 77. minutě, když domácí předvedli až neuvěřitelně zdlouhavou rozehrávku mezi stopery a brankářem, po které se však uprostřed hřiště dostal k míči Polanský a dokázal krásně vysunout opět Žemličku, který se v samostatném úniku prosadil. 2:1. I na druhé straně bylo ale vzápětí vyrovnáno po standardce - tu z pravé strany krásně rozehrál Žák, Mündl si naskočil na míč a nedal brankáři šanci. 2:2. V závěru zápasu se oba celky snažily neudělat chybu, vyhrát ale přeci jen mohli Hořínští. V poslední minutě se totiž k hlavičce z malého vápna po krásném centru Polanského dostal opět Žemlička, nemířil však mezi tři tyče a odmítl tak možnost stát se hrdinou zápasu. Tuto možnost odmítl i hostující Mündl, který ke dvěma gólům ze zápasu nepřidal třetí v penaltovém rozstřelu a zamířil nad branku. A když domácí brankář v poslední sérii vychytal Pazderu, bylo o vítězi rozhodnuto. Hořín v úvodním zápase sezóny porazily Libiš B 3:2 po penaltách.



Ohlasy k zápasu


AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: První domácí zápas našeho mužstva se domácím fanouškům líbil. Přesto jsme doufali ve vítězství ke kterému jsme na konci zápasu měli hodně blízko, když jsme podruhé v zápase nastřelili tyč Pastirem a Štěpán Žemlička měl na hlavě vítězný gól. Nakonec remíza zápasu slušela. Rozdílový bod jsme získali v penaltovém rozstřelu ve kterém jsme proměnili všechny penalty. Zde nás podržel T.Landsman a v samotném zápase byl klíčovým hráčem Žemlička autor dvou branek.

TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme začali aktivně a od první minuty jsme domácí přehrávali. Měli jsme 3 vyložené šance, ale kluci zklamali a trestuhodně to zahodili nebo zbrkle zakončili a trefili domácího brankáře. Pak jsme trochu vypadli z rytmu a domácí nás z brejků málem potrestali, ale naštěstí to zakončili stejně špatně jako my. Fotbal to byl pohledný, měli jsme lehce navrch a ke konci poločasu jsme měli podle mého názoru kopat jasnou penaltu na pronikajícího Vdovicyna, kterého fauloval domácí brankář ve vápně. Ale nic se nestalo, hrajte dál, křičel pan hlavní rozhodčí Eder. Druhá půle už byla vyrovnanější,ale opět ty naše šance - zahazovali jsme je stejně jako domácí a góly začaly padat až od 60. minuty. Jedním z nejlepších hráčů byl Ryšlavý Jakub. Škoda těch neproměněných šancí, myslím, že by to vypadalo jinak.



Sestavy


AFK Hořín
T. Landsman [-] - O. Kettner [-] (28. P. Machek [-] ) , F. Pastir [-] , M. Holoubek [-] , R. Rulec [-] - D. Vermach [-] , A. Finkous [-] (64. J. Kettner [-] ) , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] - R. Polanský [-] , V. Žídek [-]

TJ Sokol Libiš B
M. Škrna [-] - T. Vdovicyn [-] (71. J. Šerák [-] ) , M. Novák [-] , T. Pospíšil [-] (46. F. Míšek [-] ) , J. Ryšlavý [-] , R. Pilař [-] , M. Brynda [-] (55. F. Mündl [-] ) , M. Žák [-] , P. Chorvát [-] , M. Pazdera [-] , O. Eisner [-]

ŽK: 60. P. Landsman , 62. M. Holoubek - 35. O. Eisner , 56. P. Chorvát , 82. M. Pazdera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: EDER Oldřich - STIBŮREK Petr, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.