Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno si snadno poradilo s Veltrusy


0

Fotbalisté Mšena v úvodním kole prokázali, že přes prázdniny neztratili nic ze své skvělé formy a odnesly to Veltrusy. Hosté statečně vzdorovali poločas, poté už však na hřišti dominoval domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní první půle

Do zápasu vstoupily oba týmy s novými tvářemi - domácí postavili zcela novou stoperskou dvojici Zeman - Brož, která ještě na jaře působila ve Střezivojicích. Díky tomu mohl na pouze na lavičce zůstat domácí trenér Guttenberg st. V hostujícím týmu se naopak teprve před pár dny podařilo dotáhnout přestup Hoška z Vraňan. Citelnou ztrátou byla naopak absence brankáře Nádeníka, jehož pozici zaujal Kosek. A byli to podle očekávání domácí, kdo vstoupil do zápasu aktivněji. Zpočátku jejich hru brzdila spousta nepřesností, v 19. minutě se ale už mohli radovat. Guttenberg se vyhnul ofsajdové pasti a skóroval. 1:0. I nadále se hrálo převážně na obranné půli Veltrus, domácí ale nedokázali velký počet nadějně rozjetých akcí dotáhnout ke gólovému konci. A tak přišel ve 31. minutě trest - hostující záložník Packa dostal příliš prostoru a s pomocí větru vyslal nechytatelnou ránu. 1:1. Mšeno se i nadále cpalo do zakončení, šance ale zůstávaly nevyužity. Do vedení tak domácí šli až po nenápadné střele O. Kolumpka ze 37. minuty, kterému pěkně nahrál Martínek. Na ukazateli skóre tak po poločase svítil stav 2:1.

Kanonáda mšenských fotbalistů

Hosté z Veltrus se v poločasové přestávce pokusili oživit svou hru střídáním, když se do hry dostal místo Fironě Prantl, kýžený efekt to ale nepřineslo. Naopak, hned v 51. minutě přišel zřejmě rozhodující moment zápasu, když se hlavou prosadil Stejskal a zvýšil na 3:1. Od této chvíle bylo evidentní, že hosté již na zvrat síly nenajdou. Rozdíl ve fyzické připravenosti obou celků byl patrný, a tak se domácí začali dostávat k velkému množství příležitostí a skóre začalo hrozivým způsobem narůstat. Domácí střelec Guttenberg ml. neztratil nic ze své potence a na celkových osmi gólech se podílel přesně polovinou. Hosté pak korigovali alespoň v samotném závěru zásluhou Smetany. Na první soutěžní zápas ve Mšeně ale nebudou po prohře 8:2 vzpomínat v dobrém.



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - hrající trenér: Naše vítězství se nerodilo lehce, ale díky dobrému nasazení a vyšší fotbalové kvalitě jsme hostům uštědřili debakl, který mohl být ještě mnohem vyšší. Jsem rád, že jsme začali novou sezónu naprosto zaslouženou výhrou, že Guttenbergovi ml. zůstal střelecký apetit a že jsme opět předváděli rychlé akce, na které se dalo koukat.




Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] (79. J. Guttenberg st. [-] ) , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , O. Kolumpek [-] , D. Kolumpek [-] , J. Martínek [-] , M. Stejskal [-] , J. Tyle [-] (77. M. Demen [-] ) , M. Zeman [-] , P. Brož [-]

AFK Veltrusy
T. Kosek [-] - L. Smetana [-] , P. Kubata [-] (60. J. Šnajdr [-] ) , L. Balzer [-] , P. Firoň [-] (46. J. Prantl [-] ) - F. Hofman [-] , O. Hošek [-] , O. Packa [-] , J. Seidel [-] , M. Melišík [-] - P. Garbier [-] (77. J. Lange [-] )

ŽK: 39. D. Hnízdil - 56. F. Hofman , 65. J. Prantl , 70. O. Packa .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šnýdr Miroslav - VÁŽAN Radek, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.