Lobkovice vstoupili do OP vítězně


Branky


10. J. Blahut (p.) , 32. J. Blahut , 50. J. Blahut , 88. J. Blahut - 12. D. Dvořák (p.)
0

Ještě loni byl mezi dnešními soupeři rozdíl dvou tříd, ten byl ale tentokrát smazán a domácí začali svou misi v elitní okresní soutěži vítězně. Největší podíl na tom má lobkovický útočník Blahut, který vstřelil všechny 4 branky svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu penalta pro oba týmy

Utkání mezi dvěma nováčky OP mělo už od začátku vysokou kvalitu a muselo se divákům líbit. Nejprve po skvělé přihrávce mezi stopery soupeře prchal domácí novic Hejsek, kterého v pokutovém území netakticky srazili hned dva obránci hostí a sudí Zuskin neměl jinou možnost než odpískat penaltu. K její exekuci se postavil domácí Blahut a v 10. minutě nekompromisní ranou otevřel skóre. 1:0. Vedení však domácím nevydrželo dlouho - hned o 2 minuty později totiž přišla podobná situace na druhé straně, kdy šel další nováček v domácí sestavě Melich do riskantního skluzu ve vápně a krom míče srazil i útočícího hráče. A tak ve následoval další pokutový kop, který zkušeně proměnil hostující kapitán Dvořák. 1:1. Poté se hrálo vyrovnané utkání s několika pohlednými akcemi, které ovšem končily buď mimo a nebo v rukavicích brankářů. Až ve 32. minutě se podařilo probuzenému střelci domácích Blahutovi po samostatném úniku obstřelit brankáře a domácí se mohli radovat podruhé. 2:1. Do poločasu se již nic významného na hřišti neudálo, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro Lobkovice.

Blahut pokračuje v gólovém koncertu

Do druhého poločasu obě mužstva vstoupila opět při chuti a diváci museli být spokojeni. Hosté se snažili přidat na obrátkách a začali více presovat domácí rozehrávku. S tím si ovšem lobkovická obrana dokázala ve většině případů poradit. A pokud se hosté přeci jen dostali do nadějné střelecké pozice, zasáhl skvěle chytající Bricín. Naopak hned v 50. minutě se podařilo Blahutovi po parádní akci zakončit znovu, čímž završil svůj hattrick a skóre posunul již na 3:1. Řepín poté ve snaze zvrátit výsledek vysunul svou záložní řadu ještě výše, což se ovšem domácím dařilo zhuštěním středu hřiště úspěšně eliminovat. Naopak, pro Lobkovice tím vznikaly možnosti pro dalších několik slibných brejků, ze kterých se nakonec v 88. minutě ujal další samostatný únik v podání koho jiného, než hrdiny zápasu Jana Blahuta, který uzavřel skóre zápasu na stavu 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: I když utkání vypadá jako one man show střelce Blahuta, utkání v neskutečném tempu odmakalo celé mužstvo a všichni na sebe mohli být po právu hrdí. Spokojeni jsme také s tím, v jakém světle se ukázaly všechny nové posily Hruška, Nezbeda, Hejsek a Melich a také talentované mládí v podobě Radka Šmejkala ml., který si v 16 letech odbyl povedenou premiéru mezi lobkovickými muži a zdaleka nebyl na hřišti jen do počtu. Naopak několikrát dokázal zamotat soupeři nejen hlavu, ale i nohy.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zuskin Petr - MOŠKO Jan, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.