Vojkovice potvrdily na Vehlovicích roli favorita


Branky


37. L. Plicka , 40. L. Temiak , 57. L. Plicka , 83. M. Mára
0

Do role jednoho z favoritů na vítězství v soutěži jsou pasovány Vojkovice. Těm se přes léto podařilo výrazně posílit a výsledek se dostavil hned v prvním kole, ve kterém si bezpečně poradily na hřišti Vehlovic a vyhrály čtyřbrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté čekají na první gól až do 37. minuty

Vojkovice už od začátku zápasu dokazovaly, že si přijely pro tři body. Do první šance se dostal Plicka, který z rohového kopu trefil pouze levou tyč. Netrvalo dlouho a po pravé straně utekl L. Temiak a naservíroval přihrávku na osamoceného Plicku, který sám před bránou nedokázal prostřelit domácího gólmana. Tato situace se zcela totožně opakovala o pár minut později, ale Plicka měl opět smůlu při zakončení. Vojkovice to zkoušely i střelbou z větší vzdálenosti a to když hezké střely Máry a L. Temiaka dokázal Marek vyrazit na roh. Ve 37. minutě se Plicka konečně dočkal vytouženého gólu, když Král přenesl hru na volného Tetivu, který zatáhl po lajně a připravil gólovou tutovku pro Plicku. 0:1. Uběhly 3 minuty a Tetiva se řítil znovu po lajně, předal Plickovi a ten vzápětí L. Temiakovi, který umístil k tyči. 0:2. Těsně před poločasem si na střílený centr Tetivy naběhl L. Temiak a dokázal vsítit další branku, rozhodčí však akci přerušil pro ofsajd.

 

Vojkovice kontrolují zápas a přidávají další dvě branky

 Domácí si za celý zápas nevytvořili ani jednu příležitost a ve druhém poločase Vojkovice zcela dominovaly na hřišti. Třetí branku dokázal vsítit Plicka, když na středu hřiště domácí hráč tvrdě atakoval zezadu L. Temiaka, ale rozhodčí ponechal výhodu a dvojice Juklíček - Plicka se postarala o tříbrankový náskok. 0:3. Poté Vojkovice zahazovaly jednu šanci za druhou - konkrétně Tetiva nedokázal sám před brankou zakončit přesně, Juklíček nedokázal prostřelit na dvakrát domácího brankaře a Priatka sám před brankou selhal rovněž. L. Temiak po dvou únicích ze strany nechal vyniknout brankáře Marka, který vyrazil na roh. Za zmínku stojí i tvrdá střela Pražáka ze 40 metrů, která letěla těsně nad břevno. Nakonec hosté vstřelili ještě jednu branku, o kterou se postaral Mára, který z dálky napřáhl a Marek nedosáhl na umístěnou střelu. 0:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Hosté vyhráli zaslouženě. Mají vyrovnané hráče ve všech řadách a bylo také znát, že jsou více sehraní, jelikož odehráli 4 přátelské zápasy, což nám chybělo.

SK Vojkovice
Lukáš Temiak - záložník: V prvním mistrovském utkání jsme získali důležité tři body, za které jsme moc rádi. Myslím si, že jsme měli utkání pod kontrolou a zaslouženě zvítězili. Už se těšíme na další utkání, ve kterém doma hostíme Horní Beřkovice.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIXA Josef - PRINC Jiří, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.