Vysoká ztratila své první body v Lobkovicích


Branky


0

Druhou výhru po penaltovém rozstřelu v řadě si připisují Lobkovice. Hosté sice dokázali odpovědět na trefu Nezbedy z úvodu, obrat se jim ale dokonat nepodařilo. Kaňkou na utkání je zranění domácího útočníka Blahuta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Lobkovic

Pouze s jediným hráčem na střídání dorazili tentokrát k zápasu fotbalisté Vysoké. Ve velkém horku tak mohli očekávat proti nabuzeným domácím velmi složitou práci. To se také začalo naplňovat hned od úvodního hvizdu a již v 7. minutě šly Lobkovice do vedení. Postaral se o to zkušený Nezbeda, který byl pro tento zápas vysunut z obrany na hrot útoku. Tempo ale s úbytkem sil hráčů obou týmů postupem času opadalo a kvalita zápasu šla dolů. I tak ale bylo k vidění několik povedených akcí, které však gólem neskončily. Důležitá a nešťastná situace pak nastala ve 34. minutě, kdy domácí vyslali dlouhým míčem ke sprintu svého útočníka Blahuta, který však byl stoperem hostů zasažen tak nešťastně, že musel s podezřením na zlomenou ruku opustit hřiště. Vypadá to, že domácího střelce čeká dlouhá pauza a my mu přejeme co nejrychlejší uzdravení! Nic zásadního se poté v první půli již neodehrálo, a tak Lobkovice držely jednobrankové vedení.

 

 

Hosté vyrovnávají

Do druhého poločasu nastoupili hosté mnohem aktivněji měli více ze hry a vytvářeli si také brankové příležitosti. Proti srovnání stavu se ale rázně postavil výborně chytající Bricín v domácí brance, který odolával až do 72. minuty. To byl totiž čas, kdy musel kapitulovat po trefě Pešana. 1:1. V závěru zápasu se snažili o přiklonění výsledku na svou stranu především lobkovičtí hráči, úbytek sil byl ale už patrný, a tak z toho žádné výraznější příležitosti už nebyly. Utkání tak dospělo až k pokutovým kopům, ve kterých se stal hrdinou domácí brankář Bricín. Ten dokázal navázat na výborný výkon ze druhé půle a našel dostatek sebevědomí pro exekuci páté penalty. Tu proměnil, a jelikož vzápětí zneškodnil soupeřův kop, mohou Lobkovice slavit zisk dalších dvou bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Jednalo se o další utkání, ve kterém se nám podařilo soupeře zaskočit a za naší aktivitu jsme byli odměněni rychlým gólem Nezbedy již v 7. minutě. Do druhého poločasu nastoupili hosté mnohem aktivněji a bohužel musím uznat, že měli ze hry více. Proti jejich srovnání byl dlouhou dobu náš skvěle chytající gólman Bricín, ale nakonec v 72. minutě přišlo přeci jen vyrovnání. Kaňkou zápasu je zranění Blahuta, kterého bude čekat dlouhá vynucená pauza.




Počet diváků: 55. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - VÁŽAN Radek, ŠMEJKAL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.