2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín ani napotřetí nebodoval


Branky


0

Řepínu se v úvodu sezóny nedaří, což se potvrdilo v zápase dvou celků, které zatím nezískaly ani bod. Hosté totiž nabrali dvoubrankové manko již v průběhu prvního poločasu a body jim nezajistilo ani snížení z kopačky Dvořáka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené dvoubrankové vedení Vehlovic

Ač teprve třetí kolo, bylo jasné, že vítěz tohoto zápasu udělá velký krok ke zlepšení psychické pohody do dalších duelů. Jednalo se totiž o souboj celků, které ze dvou kol nevytěžily ani bod. To se nečekalo zejména u hostujícího Řepína, který ještě loni nastupoval o patro výše. Také tentokrát ale začátek zápasu nezastihl hosty v nejlepší pohodě a byli to domácí fotbalisté, kdo se více tlačil před branku svého soupeře. Ani jeden z brankářů však dlouho nemusel řešit žádnou ošemetnější situaci - tedy až do 30. minuty, kdy předvedl výborné napadání Vladan Přáda, získal míč při rozehrávce hostující obrany a centrem našel před brankou přesně svého bratra Iva. 1:0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a padla po krásné kombinační akci domácích prakticky přes celé hřiště. Míč se z vlastní poloviny středem dostal až k P. Procházkovi, který ho uklidil k tyči. Ve 36. minutě se tak skóre pohnulo na 2:0, což byl také stav, kterým první půle skončila.

 

Řepín pouze snižuje

Už v závěru první půle udělali Řepínští jednu změnu v sestavě, když Slepičku nahradil Werner. S touto sestavou hosté vysunuli své napadání a snažili se Vehlovickým co nejvíce znepříjemnit rozehrávku. To se jim také vyplatilo v 52. minutě, kdy zkušený Dvořák využil špatného zpracování míče Procházky před vlastní brankou a uklidil odražený míč do branky. Hosté vycítili šanci na zvrat a zásobovali své útočníky dlouhými míči. S těmi si však domácí obrana poradila znamenitě a postupem času začínalo být jasné, že Řepín už síly na obrat nenajde. Naopak, v závěru mohl pojistit vedení domácí Chorvát, jeho střela z úhlu však pouze orazítkovala tyč Kamínkovy branky. Vehlovické to ale mrzet nemusí, jelikož po výhře 2:1 berou první letošní body.



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Sestava už byla lepší než v minulých zápasech, ale v současnosti nás trápí post brankáře, jelikož Brejša je zraněný a Marek je v trestu. Do branky se musel postavit Josef Bukač, a tak jsme byli zvědaví, jak mu to půjde. Zápas jsme začali mírnou převahou, ze které jsme nakonec vytěžili dva góly. Po poločase hosté začali více presovat, nám se ale jejich tlak podařilo eliminovat a dovedli jsme zápas k vítězství.

TJ Řepín
Aleš Kratochvíl - hrající trenér: Nevím, jestli jsme zápas podcenili, ale vstoupili jsme do něj vlažně a zaslouženě jsme prohrávali. Po poločase jsme sice snížili, na vyrovnání jsme ale neměli síly. Domácí vyhráli zaslouženě. Fotbalově nás sice nepřehráli, pro vítězství ale udělali více.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
J. Bukač [-] - J. Mašek [-] , J. Novák [-] , J. Najman [-] , P. Vihan [-] - V. Přáda [-] , P. Procházka [-] (80. V. Štauber [-] ) , D. Chorvát [-] (82. F. Waltr [-] ) , I. Přáda [-] - L. Feigl [-] , K. Benda [-]

TJ Řepín
K. Kamínek [-] - M. Slepička [-] (33. L. Werner [-] ) , M. Kraus [-] , D. Dvořák [-] , V. Labuť [-] - J. Salač [-] (61. J. Bláha [-] ) , A. Kratochvíl [-] , M. Labuť [-] (70. M. Chodúr [-] ) , L. Novák [-] - M. Hypša [-] , M. Šperl [-]

ŽK: 39. D. Chorvát , 51. P. Vihan , 78. J. Novák - 28. V. Labuť , 39. J. Salač , 72. M. Chodúr .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - KORTANOVÁ Marie, ŠVANCARA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.