Mšeno v Libiši neudrželo poločasové vedení


Branky


59. F. Mündl (p.) , 64. J. Ryšlavý , 90. D. Fajt (p.) - 5. J. Guttenberg ml.
0

Velmi rušný zápas nabídlo sobotní odpoledne v Libiši. Hosté sice do zápasu vstoupili výborně a v poločase vedli, po přestávce však proti nim sudí Chládek nařídil dvě penalty a Stejskal s Hnízdilem navíc zamířili po červených kartách předčasně do sprch. Z vítězství se tak nakonec raduje domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mšenu vyšel první poločas lépe

Zřejmě nejočekávanější ze sobotní porce zápasů se odehrál v Libiši. Velké horko sice přilákalo pouhou třicítku nejvěrnějších fanoušků, ti se však mohli těšit na zajímavý fotbal. Lépe do zápasu vstoupili hosté, kteří těžili z chyb soupeře a brzy šli do vedení. Stalo se tak po ztrátě míče domácího kapitána Pazdery a rychlém kontru Stejskala s Guttenbergem ml. Ten hostům vyšel náramně a již v 5. minutě se tak skóre měnilo. 0:1. Poté se hra zvrhla v dlouhou sérii soubojů uprostřed hrací plochy, z nichž vyčnívaly ojedinělé šance. Blíže k soupeřově brance se dostávali hráči Mšena, finální fáze jejich akcí ale nevycházela. Domácí měli naopak dvě slibné příležitosti ze standardních situací, ale ani oni nedokázali protrhnout svůj zmar. První poločas zkrátka Libiši B nevyšel a výsledek 0:1 lze označit za spravedlivé vyjádření dění na hřišti.

 

Kontroverze a obrat ve druhé půli

Do druhé půle vyběhly oba týmy ve stejném složení, domácí však po domluvě v kabině dokázali svůj výkon zlepšit a rázem se hrálo více před brankou Mšena. K vyrovnání však domácím pomohla penaltová situace z 59. minuty, kdy byl faulován Mündl. Z táboru hostí se však ozývají slova o darované penaltě. Každopádně, sám faulovaný svou šanci proměnil a začínalo se odznovu. Tuto situaci v součtu s několika dalšími spornými momenty hosté psychicky neustáli a nechali se strhnout k diskusím. To samozřejmě jejich výkon poznamenalo a trestem byla situace z 64. minuty, kdy si na Žákův rohový kop naběhl J. Ryšlavý a hlavou se trefil náramně. 2:1. S hosty však bylo ještě hůře - v 68. minutě fauloval Stejskal po odehrání míče domácího Pospíšila a putoval rovnou pod sprchy. Hostující zmar dovršila 77. minuta, kdy se hosté dožadovali penalty a červené karty po zákroku na Guttenberga ml. v samostatném úniku, píšťalka sudího Chládka ale tentokrát zůstala němá. Naopak, vyloučen byl hostující brankář Hnízdil, který zřejmě posouzení situace patřičně okomentoval. Do branky se tak postavil Šledr a bylo zřejmé, že hosté v devíti už zápas nezvrátí. V nastaveném čase pak bylo dílo dokonáno druhou penaltou a pojišťující brankou Fajta. Libiš B tak v divoké druhé půli otočila skóre a zvítězila 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libiš B
Blahoslav Urbanec - trenér: Chci klukům poděkovat. I když se některým nedařilo, tak se to nahradilo aspoň bojovností. Hosté si zápas prohráli sami svou nedisciplinovaností. U nás bych řekl, že byl nejlepším hráčem náš brankář Škrna, který nás podržel už ve 3. zápase v řadě. Jsem spokojený s výsledkem, ale hra trochu skřípala. Teď nás čeká opět těžký soupeř doma, kde hostíme Vojkovice. Děkuji hrstce diváků, kteří přišli a těšíme se na další domácí utkání!

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Tuhle prohru nesu hodně těžce a dokonce jsem přemýšlel, že už s fotbalem seknu. Nechápu, co rozhočího vedlo k tomu, jak utkání řídil ve druhé půli. Já jsem z toho cítil jasný úmysl nás poškodit, ale vůbec netuším proč. Faktem však zůstává, že pokud bychom vydrželi hrát celý zápas a nenechali se rozhodit diskusemi se soupeřem a výroky rozhodčího, uspěli bychom zde. O tom jsem přesvědčený, a proto tvrdím, že si za prohru můžeme sami. Dnes mě hrozně moc zklamal rozhodčí a stejně tak mě bohužel zklamala i většina našich hráčů.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - HAMPL Miroslav, ŠULC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.