Pšovka nadějné vedení neudržela


Branky


0

I po třetím zápase zůstávají bez bodu hráči pšovecké rezervy. Tentokrát sice proti favoritovi z Vojkovic předvedli povedený první poločas, po kterém byl stav nerozhodný, po změně stran však již nestačili a nakonec doma inkasovali pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zcela vyrovnaný zápas s brankami na obou stranách

I se dvěma posilami z A-týmu Chytilem a Šimandlem podnikli domácí již třetí pokus o první bodový zisk v sezóně. V úvodu zápasu se oba týmy oťukávaly, až přišel úder z čistého nebe - z dobrých 23 metrů napřáhl z levé strany Šaroch a trefil se nádherně do bližší šibenice. 0:1.

Vzápětí však bylo vyrovnáno - domácí totiž zužitkovali rohový kop, který se dostal až na zadní tyč k Šimandlovi a ten už měl před prázdnou bránou snadnou úlohu. Hosté sice reklamovali faul na K. Temiaka, který zůstal s krvavým zraněním v obličeji na zemi, sudí Kudrna však ukázal na středový puntík. 1:1. Hosté poté dostali ideální šanci ke snížení, když domácí stoper Král zatáhl za záchrannou brzdu proti unikajícímu Tetivovi na hranici vápna. Juklíček však poslal míč vysoko nad, a tak přišel trest. Šimandl totiž ve 22. minutě prodloužil výkop do běhu Krejčíkovi, který si skvěle odstavil obránce a levačkou zakončil. 2:1.

Pšovka byla v těchto chvílích lepším týmem a zvýšit mohl Hyka, který však přestřelil. V závěru poločasu pak Vojkovičtí dostali další možnost standardní situace z hranice vápna, kterou tentokrát rozehráli a poslali míč opět vedle branky faulujícího Braunšveiga. Hosté se ale vyrovnání před poločasem přeci jen dočkali, když si pro prodloužený výkop doběhl Plicka a našel na malém vápně zcela volného Tetivu. 2:2. První půle tak nabídla vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách a skončila zaslouženou remízou.

Hostující brejky jsou smrtící

Druhá půle začala ve velmi nervózním duchu, k čemuž přispělo i několik sporných rozhodnutí sudího Kudrny, po nichž se střídavě zlobily oba tábory. Největší emoce vzplály v 64. minutě, když v hostujícím vápně po kontaktu s obráncem upadl Krejčík a dožadoval se odpískání penalty. To se však nestalo, a tak udeřilo na druhé straně. Obrana domácích totiž nezachytila náběh jednoho z útočníků, který před vybíhajícím brankářem přihrál Priatkovi a hostující záložník se nemýlil. 2:3. Hned po chvíli to bylo už o dvě branky, když se obrana Pšovky vytáhla nesmyslně vysoko a nestačila tak reagovat na ztrátu míče. Po té utíkal Plicka od půli hřiště zcela sám na branku a v zakončení se nemýlil. V těchto chvílích se již obrana Pšovky rozpadla a hosté podnikali smrtící brejky. Některé zastavil skvělými zákroky Braunšveig, jiné skončili na nepřesné kombinaci hostujících útočníků. Poslední gól tak padl po rohovém kopu, kdy se k míči dostal střídající Prachař a byl sestřelen domácím Hykou. Juklíček si s penaltou bezpečně poradil, a tak hosté dovedli zprvu vyrovnané utkání k jasné výhře 2:5.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - zraněný hráč: Naši dali dohromady silný tým a v první půli byli Vojkovicím zcela vyrovnaným soupeřem. Škoda, že se po inkasované třetí brance hra úplně rozpadla a hosté mohli z brejků přidat ještě více branek. Škoda, že jsme narazili právě na Vojkovice, myslím totiž, že bychom s tímto výkonem drtivou většinu týmů okresního přeboru porazili.




Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - STANĚK Jan (N), BENEŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.