Dolní Beřkovice připisují druhou výhru v řadě


Branky


0

Vyrovnaný domácí zápas proti Vehlovicím ubojovali k úspěšnému konci hráči Dolních Beřkovic. Ti tak po brankách Jakuba Kaňky a Žižky připisují na své konto druhé těsné vítězství v řadě. Vehlovice zůstávají na třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vydařený začátek Dolních Beřkovic

Přeslabské derby, tak by se dal nazvat zápas těchto týmů, jejichž hřiště jsou od sebe vzdušnou čarou opravdu velmi blízko. Oba týmy měly na svém kontě 3 body z 9 možných a výhra by pro oba znamenala vítané přilepšení. Výrazně lépe do hry vstoupili domácí, kteří už po 4 minutách hry slavili vedoucí branku. Výrazně jim k tomu přispěla obrana Vehlovic, která byla myšlenkami zřejmě ještě v kabině, a tak navrátilec do sestavy J. Kaňka otevřel skóre. 1:0. Poté se ale začali osmělovat i hosté a nastěhovali se na polovinu soupeře. Z toho logicky vyplynulo i vyrovnání, když se trefil další navrátilec po dlouhém zranění J. Procházka. Ten si několikrát narazil a celou akci zakončil nechytatelnou ranou o břevno Kardovy branky. 1:1.I ve zbytku poločasu byli aktivnější hosté a mohli zvrátit vedení na svou stranu, ve třech dobrých příležitostech ale selhali.

Vyloučení Mucka na výsledku nic nemění

Začátek druhé půle jako by kopíroval půli první. Hosté ho opět absolutně nezachytili a Dolní Beřkovice si vytvořily tlak. Ten byl zakončen v 52. minutě Žižkou, jehož střela po několika odrazech od bránících hráčů prošla hostujícímu brankáři Bukačovi smolně mezi nohami. 2:1. A jako by byla hra nalinkovaná, i tentokrát branka zapůsobila na Vehlovické jako budíček a ti se začali dostávat před Kardovu branku. Tentokrát se jim však rychlá gólová odpověď nepodařila - střelu Maška vyrazil bravurně domácí brankář a několik nadějných přečíslení hosté taktéž nedokázali dotáhnout. Jejich tlak ještě zesílil v 86. minutě, kdy musel po druhé žluté kartě předčasně pod sprchy Mucek, nic ale nebylo platné. Zmar hostí dokonala tato akce: Štauber už střílel do prázdné branky, do střely mu vběhl jeho spoluhráč I. Přáda a vyrazil tak míč z brány. To vše znamená výhru 2:1 pro Dolní Beřkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Jiří Kadlec - fanoušek: I přesto, že papírově domácí sestava nevypadala silně, dokázala získat důležité tři body. Nehrál se bůhvíjaký fotbal, ale domácí hráči bojovností podpořenou jistým a dobrým výkonem brankáře zvítězili. Musím pochválit akci, po které padl první gól, když Patera před vápnem soupeře podržel balón a ve správný moment ho přihrál doleva na nabíhajícího Žižku, který dobrým centrem našel před brankou Jakuba Kaňku a ten míč dopravil do branky. Zřejmě i tento brzký gól domácím dost pomohl. Z posledních dvou zápasů je tedy zisk 6 bodů velkým úspěchem a já jsem zvědavý, jak se bude dařit týmu i proti silnějším soupeřům, určitě to budu sledovat. Musím dnes také pochválit rozhodčí v čele se zkušeným Kozlíkem, kteří zápas odřídili velmi slušně.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Prospali jsme začátky obou poločasů, což nás stálo lepší výsledek. V průběhu zápasu jsme si vypracovali také dostatek šancí, v kocovce jsme ale neuspěli, a tak domácí slaví šťastné tři body. Musím pochválit trojici rozhodčích, kteří utkání zvládli výborně!



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Mente [-] (46. D. Plzák [-] ) , J. Chabada [-] , D. Fibich [-] , P. Patera [-] (75. P. Štěpánek [-] ) , A. Mucek [-] , R. Kaňka [-] , M. Minář [-] (93. V. Tajč [-] ) , J. Kaňka [-] , M. Březina [-] , J. Žižka [-]

TJ Liaz Vehlovice
J. Bukač [-] - J. Najman [-] , J. Mašek [-] , J. Novák [-] , P. Vihan [-] - J. Procházka [-] (70. F. Waltr [-] ) , P. Procházka [-] , D. Chorvát [-] , I. Přáda [-] - K. Benda [-] (61. V. Štauber [-] ) , L. Feigl [-] (84. M. Novák [-] )

ŽK: 14. M. Minář , 35. D. Fibich , 57. A. Mucek , 70. P. Patera . ČK: 86. A. Mucek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - DRIML Petr, BLAHOUT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.