1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka zabrala a z Kostelce veze své první body


Branky


0

Zápas dvou týmů, které se od začátku soutěže zařadily do boje o záchranu, se odehrál v Kostelci nad Labem. A hra tomu odpovídala, žádné fotbalové představení se nekonalo. Úspěch nakonec slavila zkušenost hostů, kteří domů vezou nečekané tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na držení míče se fotbal nehraje

Pohled na sestavy obou týmů dával tušit, že dnes se velké fotbalové podívané nedočkáme. Nechceme podceňovat hráče obou týmů, domácímu mládí ale zatím přeci jen chybí více kvality, hostující zkušenost zase mívá od 20. minuty problémy s kondicí. V hostující sestavě se tentokrát po dlouhé pauze objevil Voleman, kterého v záložní řadě doplňovali i otec a syn Netoličtí. V obraně zase operoval zraněný Vlasák. Obraz hry byl od začátku jasný - domácí se snažili držet míč, což se jim bez problémů dařilo, jejich útoky se ale často zastavovaly na nepřesnostech ve finální fázi. Nejčastějším herním prvkem celého zápasu tak byl odkop od Braunšveigovy branky. Hosté naopak předváděli až neuvěřitelnou efektivitu. Udeřili totiž hned z první šance. Hyka dostal v 10. minutě uprostřed hřiště dost prostoru, potáhl míč k šestnáctce a vypálil přízemní ránu přesně k bližší tyči brankáře Nejedla. 0:1. Obraz hry se dlouhé minuty neměnil. Domácí se začali svými akcemi blížit k brance Pšovky, nedařilo se jim ale v zakončení a nic nevytěžili ani z mnoha rohových kopů. A tak přišla 36. minuta a nejhezčí okamžik zápasu: Krejčík vybojoval míč na jednom z domácích obránců a řítil se na branku. Místo postupu až do kasy však ještě daleko před vápnem napřáhl a krásný lob skončil v síti. 0:2. O několik minut později mohli hosté zvýšit z brejku 4 na 2, který však pokazili, a tak když na druhé straně nedokázal Vlasák odpravit míč do bezpečí, domácí se díky trefě Blahuta z malého vápna dostali na dostřel. 1:2.

Hosté zkušeně dohrávají zápas

Pokud toho první půle nabídla mála, tak ta druhá prakticky vůbec nic. Na hřišti se akorát výrazně přiostřilo, což začalo hned při první akci domácích, po které střídající Frejka zanechal otisky špuntů na koleni brankáře Braunšveiga. Na zemi se několikrát ocitnul také Netolický st. a hra byla rozkouskovaná. To Pšovce samozřejmě vůbec nevadilo, stejně tak jako diskuze s rozhodčím malířem. Převaha domácích již nebyla tak výrazná jako v první půli a všechny jejich akce se dařilo hostům na poslední chvíli zastavovat. Oporou Kosteleckým nebyly ani rohové kopy, které s železnou pravidelností končily na přední tyči u stopera Krále. A tak čas nenápadně uplynul, a když v poslední minutě Hyka odmítl před prázdnou bránou rozhodnutí zápasu, skončil zápas hubenou výhrou Pšovky B 1:2.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Na hře bylo rozhodně poznat, že se potkaly dva týmy ze spodních pater tabulky. Diváci se celý zápas nudili, ale trefa hvězdy zápasu Brka na 0:2 určitě stála za celé to utrpení. Ukázalo se, že lze odehrát zápas OP bez možnosti sprintu i pořádného kopu. Mně se to dnes podařilo, ačkoli musím děkovat spoluhráčům, kteří za mě uhasili tak 8 situací, kdy jsem přihrál na nohu soupeři. Každopádně, dnes to všichni odehráli na 100% svých možností a i s trochou štěstíčka jsou z toho naše první body!



Sestavy


SK Labský Kostelec
R. Nejedlo [-] - P. Klíma [-] , L. Chvátal [-] , F. Turčák [-] , O. Brodňanský [-] - V. Hlavatý [-] (40. D. Novák [-] ) , J. Kiršner [-] , M. Blahut [-] , A. Mlejnek [-] - P. Taras [-] (40. T. Frejka [-] ) , J. Černý [-] (88. A. Ploc [-] ) -

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - J. Voleman [-] (65. T. Bláha [-] ) , K. Vlasák [-] , J. Netolický st. [-] , T. Harant [-] , V. Urban [-] , D. Šonský [-] , L. Krejčík [-] , J. Netolický [-] , M. Král [-] , M. Hyka [-]

ŽK: 19. A. Mlejnek , 47. O. Brodňanský , 75. M. Blahut .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Malíř Petr - PRINC Jiří, PIXA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.