Lobkovice poprvé poznaly hořkost porážky


Branky


24. T. Dinka , 55. T. Dinka , 76. T. Dinka - 38. J. Bauer
0

Papírové předpoklady? Ale kdepak, ty ve fotbale neplatí! Přesvědčit jsme se o tom opět mohli ve Veltrusech. Domácí tým, který dosud nezískal ani bod totiž dokázal porazit Lobkovice, pro které je to naopak první prohra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas přináší vyrovnané skóre

V poslepované sestavě dorazili k utkání fotbalisté Lobkovic, kteří si při mnoha absencích museli vypomoci i hráči B-týmu. Špatně to bohužel vypadá s jejich útočníkem Blahutem, jehož zranění ruky je již několikráté na stejném místě a v ohrožení je pokračování jeho účinkování na fotbalových trávnících. Hosté ale i přes tyto problémy vstoupili do utkání aktivně, chtěli tvořit hru a drželi míč na svých kopačkách. Domácí Veltrusy se nikam nehnaly a v klidu číhaly na chyby protihráčů. Jedna taková přišla ve 24. minutě a byl z toho úvodní gól zápasu. Hostující obránce totiž předvedl výrazně nepovedenou malou domů, na kterou nejlépe zareagoval domácí útočník Dinka a nedal náhradnímu brankáři Heinrichovi žádnou šanci. 1:0. Hosté se ale nevzdali, pokračovali ve své hře a úspěch se dostavil - ve 38. minutě se totiž prosadil Bauer a dal tak poločasovému výsledku podobu 1:1.

Dinka kompletuje hattrick

Role obou týmů byly v tomto zápase jasně dané a nic se na nich nezměnilo ani ve druhé půli. Otázkou bylo pouze, kdo dokáže být nebezpečnější před brankou soupeře. Z tohoto porovnání nakonec vyšly jednoznačně vítězně domácí brejky. Hosté sice i nadále hráli s míčem, na spolehlivě chytajícího Nádeníka ale nedokázali vyzrát a naopak měli problémy se zachytáváním protiútoků soupeře. To se stalo i v 55. minutě, kdy se opět všem obráncům utrhl rychlý Dinka a vrátil vedení na stranu Veltrus. 2:1. Po hodině hry se zdálo, že domácím hráčům docházejí síly a Lobkovice opět přitopily pod kotlem. Svými pokusy ale pouze nechávaly vyniknout domácího brankáře. Naopak, obrana hostí se čím dál tím více otevírala, a tak místo vyrovnání přišel trest a pojistka domácího vedení. Dinka vyhrál v 76. minutě souboj s obráncem a chladnokrevně uzavřel gólový účet zápasu na 3:1.



Ohlasy k zápasu



FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Z naší strany se jednalo o nepovedené utkání, jistě k tomu přispěla i absence 7 hráčů A-týmu z důvodu dovolených, pracovního vytížení a zranění, což již dlouho nepamatujeme. Ale na to se nemá cenu vymlouvat, naopak bych chtěl poděkovat našemu B-týmu. Domácí nás porazili perfektně zvládnutými protiútoky zakončenými výborným útočníkem Dinkou.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KOZLÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.