Polanský v závěru popravil Lobkovice


Branky


0

Až do 83. minuty si lobkovičtí diváci museli počkat na první branku zápasu. Nadšeni z ní ale nebyli, protože se o ni postaral hořínský kanonýr Polanský a rozhodl tak o druhé prohře Lobkovic v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V Lobkovicích se proti sobě postavily týmy, které by zřejmě byly rády za příslušnost ke klidnému středu přeborové tabulky. Oba také zaznamenaly poměrně slušný start do soutěže - Hořín měl na svém kontě po 4 zápasech 5 bodů, domácí Lobkovice dokonce 7. Domácí stále hledají náhradu za zraněného střelce Blahuta, hostům se v minulém kole rozstřílel útočník Polanský, který hattrickem sestřelil Horní Počaply. Ve velkém sobotním vedru se ani jeden z týmů nešetřil a hrál se fotbal ve svižném tempu. Pochvalu ale zaslouží především obrany obou celků, které s přehledem zastavovaly útoky soupeře. Přes veškerou snahu si tak brankáři Heinrich i Landsman udrželi čisté konto a do kabin se šlo za bezbankového stavu.

 

V závěru rozhoduje Polanský

Obrázek hry se se vstupem do druhého poločasu nikterak nezměnil a i nadále hrály prim obrany. Územní převaha se ale přeci jen začala přiklánět na stranu domácích Lobkovic, jejichž akce ale i nadále končily na pevné a obětavé obraně Hořína. V závěru zápasu se zdálo, že hostům začínají docházet síly, na jejich straně začaly přibývat fauly a domácí tak dostali příležitost posílat do jejich vápna zajímavé centry. Vše ale bylo marné a obrana v čele s brankářem Landsmanem stále odolávala. V 83. minutě tak přišel šok, když se k ojedinělému protiútoku nadechli Hořínští a Polanský potvrdil svou formu z posledního zápasu, když zakončil přesně. 0:1. Komplikací bylo pro hosty vyloučení Žemličky, který viděl dvakrát zbytečnou žlutou kartu za zdržování hry. Ani této výhody nedokázali Lobkovičtí v závěrečných minutách využít, a tak si všechny body veze domů Hořín.

 



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Po prohře z minulého týdne jsme sehráli další utkání, po kterém nám nezbývá, než si drbat hlavu z toho, co vše jsme schopni neproměnit. Za zmínku podle mého stojí také velmi kvalitní výkon sudího tohoto utkání, který utkání perfektně zvládl, zbytečně nekouskoval hru, ale zároveň si dokázal u všech hráčů udržet potřebnou autoritu. Čím více takových výkonů bude, tím lépe pro celou soutěž. No a nám teď nezbývá než zahájit výběrové řízení na nového střelce, který dokáže prolomit naši střeleckou nemohoucnost, někoho kdo to tam dokáže prostě procpat, jak se říká, i kdyby to mělo být...... (však vy víte)




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Malíř Petr - VÁŽAN Radek, BLAHOUT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.