Veltrusy v Obříství skórovat nedokázaly


Branky


0

I přesto, že hostující fotbalisté nedokázali vsítit branku, dlouho drželi naději na bodový zisk. Zasloužil se o to zejména vynikající výkon hostujícího brankáře Nádeníka, který přiváděl domácí střelce k zoufalství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před poločasem skóruje obránce Vrábel

Povzbuzeni první výhrou sezóny nad Lobkovicemi přijeli k zápasu do Obříství fotbalisté Veltrus. Jejich soupeřem byl domácí tým, který se ale v úvodu sezóny zařadil k aspirantům na čelní pozice tabulky. To potvrdil také v minulém kole, kdy dokázal přivézt 2 body z Vysoké. Úvod zápasu patřil domácím, kteří si vytvořili dvě dobré šance k otevření skóre. Mansfeld ale ve svém samostatném úniku nevyzrál na hostujícího brankáře Nádeníka. Poté osvědčil svou rychlost Hovorka, obešel dokonce i hostujícího brankáře, z velikého úhlu ale nedokázal trefit branku a míč skončil na boční síti. Poté jako by domácí znervózněli a v jejich kombinaci se začalo objevovat množství nepřesností. Toho využívaly Veltrusy k vysouvání svého útočníka Dinky (střelce hattricku v minulém kole do sítě Lobkovic), s jehož výpady si ale domácí obrana poradila. Rozhodující moment zápasu tak přišel ve 40. minutě, kdy se ke skvělé akci z pozice obránce nadechl Vrábel, na prostředku hřiště si narazil a trefil se přesně. 1:0.

Další gól už k vidění není

I ve druhé půli byli domácí nebezpečnějším týmem, naráželi ale na na vynikajícího hostujícího brankáře Nádeníka. I proto Veltrusy stále cítily šanci na zisk bodů a vrhaly se dopředu. Domácí obrana ale jejich pokusy dokázala eliminovat - ať už vlastním dobrý výkonem, nebo chybou provedení hostů. Největší šance si tak hostující tým vypracoval po zmatcích v domácím vápně, když obránci Obříství otáleli s odkopem. Zaskakující brankář Novák ale zůstal až do závěrečného hvizdu sudího Braunšveiga nepřekonán, a tak mohli domácí slavit vydřené tři body. Nic na tom nezměnila ani situace z 58. minuty, po které oba týmy dohrávaly pouze v 10 hráčích - po vzájemné potyčce museli zamířit pod sprchy domácí Beran a hostující Kubata.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Dnes se opakoval minulý domácí zápas s Dolními Beřkovicemi, ale tentokrát alespoň se šťastnějším koncem pro nás. Z mého pohledu to byl zápas našeho týmu s brankářem Nádeníkem, který jsme nakonec 1:0 vyhráli. Hosté si určitě zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Naopak někteří naši hráči musí své výkony zlepšit a zamyslet se nad svou přípravou na zápas.




Počet diváků: 90. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - KORTANOVÁ Marie, KOTEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.