Vysoká po výborném začátku ztrácí


Branky


0

Po vynikajícím vstupu do soutěže se bodové zisky Vysoké trochu zasekly. Tentokrát hosté narazili na Vehlovicích, odkud po dvou inkasovaných gólech ve druhé půli odjíždí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle bez branek

S novým kapitánem v podobě uzdraveného Jiřího Procházky nastoupili k domácímu utkání fotbalisté Vehlovic. Ti v minulém kole těsně podlehli v Dolních Beřkovicích, a tak chtěli proti Vysoké určitě uspět. Hosté si také chtěli bodově polepšit - vždyť z minulého domácího zápasu proti Obříství brali pouze bod. Začátek zápasu vyšel lépe hostům, kteří si vytvořili dvě velmi dobré příležitosti ke skórování, k jejich smůle ale zůstal domácí brankář Marek nepřekonaný. Poté se začali osmělovat i domácí a opticky se hrálo více před Hamáčkovou brankou, žádné velké příležitosti z toho ale nebyly. Ve 35. minutě nastala zajímavá situace před brankou Vysoké, kde došlo ke kontaktu Čermáka s V. Přádou, po které se domácí dožadovali odpískání penalty. Sudí Princ byl ale jiného názoru, a tak v první půli gól nepadl.

 

 

Góly začaly padat jen do jedné branky

Úvod druhého poločasu nabídl svižný fotbal a akce na obou stranách, z nichž nejblíže ke gólu byli v 55. minutě domácí, jejichž střelu ale zastavilo břevno. Další náznaky zastavili spolehlivě chytající brankáři obou týmů, útočící hráči Vysoké zase měli velký problém s překonáním ofsajdové pasti domácích. Rozhodujícím faktorem utkání tak byla šťastná ruka vehlovického trenéra Nováka při střídání. V 62. minutě se na hřiště dostal Vališ a hned o 6 minut později se za důvěru odvděčil - dokázal totiž doběhnout dlouhý míč ještě před brankářem, hlavou si ho posunul a doklepl do prázdné branky. 1:0. Hosté poté vrhli síly do útoku, na pozornou obranu Vehlovic ale recept nenacházeli. Naopak, v 86. minutě rozhodl další střídající hráč domácích Štauber, který byl v tu chvíli na hřišti pouhé dvě minuty. Našel si totiž míč ve vápně a bombou prostřelil brankáře. Po této pojišťující brance tak domácí zvítězili 2:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Myslím si, že naše vítězství je zasloužené. Také bylo znát, že jsme konečně byli kompetní a že dobře zahrála nově sestavená stoperská dvojice Mašek - Jiří Procházka.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRINC Jiří - VÁŽAN Patrik, DEMETER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.