Horní Beřkovice nasázely rivalovi bůra!


Branky


0

V jasnou záležitost se změnilo očekávané derby v Horních Beřkovicích. Hosté opět přijeli s poslepovanou sestavou a na kvalitní výkon domácích od začátku nestačili. 150 diváků se tak hned pětkrát mohlo vychutnat gól v hostujcí síti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se snaží, ale doplácí na chyby

S možná až nad očekávání velkým bodovým ziskem šly do vzájemného zápasu oba celky - domácí Horní Beřkovice ze 4 zápasů neuspěly jen na půdě silných Vojkovic a dařilo se také soupeři z Dolních Beřkovic, který od prvního kola a derby v Horních Počaplech neprohrál. Dal se tedy očekávat napínavý zápas, který navíc ozdobila krásná divácká návštěva. Hosté se domácího nováčka soutěže nezalekli a poměrně dobře kombinovali, sráželi je ale nesmyslné individuální chyby v obranné řadě. Po jedné z nich se již v 9. minutě mohli domácí radovat z vedení, které jim zajistil přesnou trefou Novák. I nadále byl zápas herně vyrovnaný, domácí obrana ale pracovala spolehlivě a útok si tak mohl počkat na další chyby v hostující defenzivě. Ty přišly a nebýt vynikajících zákroků brankáře Kardy, mohlo být poločasové vedení domácích vyšší než dvoubrankové. Náskok se podařilo zvýšit ve 32. minutě Lukáši Polákovi, a tak Horní Beřkovice měly po poločase zrádný náskok 2:0.

Horní Beřkovice v zápase dominují

Do druhé půle již nezasáhl hostující brankář Karda, kterého nahradil Nový. Důvody rozhodně nebyly výkonnostní, nýbrž rodinné. A náhradní brankář si zachytal více, než by jistě doufal. Hosté totiž po změně stran působili odevzdaným dojmem a domácí tým na hřišti jasně vládnul. Výsledkem byly další branky z kopačky L. Poláka a dvakrát Chudoby, které daly výsledku konečnou podobu 5:0. Nemuselo zůstat pouze u tohoto stavu, brankář Nový však předvedl několik excelentních zákroků, díky kterým nebyl konečný stav ještě výraznější. Domácí se tak po jasné výhře posunuli na 2. místo tabulky, které budou hájit v příštím kole na hřišti Vysoké. Dolnobeřkovičtí se naopak pokusí odčinit debakl na domácím hřišti proti Pšovce B.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - hráč: V první půli jsme byli vyrovnaným soupeřem, srazily nás ale individuální chyby. Ve druhé půli už bylo na hřišti prakticky jen jedno mužstvo. Gratuluji domácím k vítězství, dali do toho všechno, to nám bohužel chybělo.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠULC Martin - SLAVKOVSKÝ Marian, KUDRNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.