Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšeno přetlačilo Horní Počaply


0

Opět se svou gólmanskou jedničkou Hnízdilem přijeli fotbalisté Mšena do Horních Počapel odčinit drtivou porážku z domácího duelu proti Všestudům. To se jim nakonec zásluhou trefy R. Kolumpka ze závěru zápasu podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dohnal rychle otevírá skóre

V plné palbě a s cílem odčinit minulý hrubě nepovedený domácí zápas proti Všestudům přijeli do Horních Počapel fotbalisté Mšena. K dobrému výsledku jim měla pomoci také nová posila - útočník Filip Hakl. Spolu s návratem brankáře Hnízdila a přítomností obou křídel Valenty a Stejskala, se od hostů dal čekat kvalitní výkon. Ti se také hned od úvodního hvizdu sudího Blahouta natlačili před branku soupeře a vytvořili si několik zajímavých příležitostí, které za zády domácího brankáře Šmejkala neskončily. V 6. minutě se tak z první akce na druhé straně měnilo skóre. Domácí využili chybu v rozehrávce Mšena a Dohnal se i s pomocí teče trefil přesně. 1:0. Hosté byli ale i nadále při chuti a útočili do připravené obrany Horních Počapel, která většinu jejich pokusů likvidovala. Jednou stála v cestě míči také tyč a dvakrát domácí zadáci odklízeli míč z vlastní opuštěné branky. Domácí naopak hrozili z rychlých brejků, po kterých musel Hnízdil předvést 2 výborné zákroky. Před poločasem ale přeci jen přišlo vyrovnání, když Stejskal našel centrem Hakla, a ten se v novém působišti uvedl gólovou hlavičkou. 1:1.

 

 

 

Roman Kolumpek v závěru rozhoduje

A stejně, jak hosté skončili první půli, tak začali i tu druhou. Hned v 1. minutě hry totiž vyslal krásnou kolmici R. Kolumpek a našel Guttenberga ml., který se v samostatném úniku nemýlil. 1:2. Poté si hosté vypracovali několik šancí na potvrzení svého vedení, v největší šanci ale neuspěl Hakl, který si položil 2 obránce i brankáře, následně ale zamířil mimo. A tak přišel pro hosty trest, když domácí dlouhým nákopem zaskočili jejich obranu, k míči se dostal Mikoláš a v 61. minutě vyrovnal na 2:2. Od té doby byla hra víceméně vyrovnaná - hosté už se nedostávali tak snadno do šancí, a tak musel k rozhodujícímu úderu napřáhnout jejich kapitán R. Kolumpek a trefil se přesně. 2:3. Horní Počaply poté vytáhly obranu ve snaze o vyrovnání a vytvořily si závěrečný tlak. Jejich největší šance ale skončila střelou nad Hnízdilovu branku, a tak se ze zisku všech bodů raduje Mšeno po výsledku 2:3.



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Dnes bylo znát, že jsme měli k dispozici obě rychlá křídla Valentu a Stejskala, kteří celý zápas větrali domácí obranu. Skvělě se uvedl i Filip Hakl, který prokázal své fotbalové kvality. Dnes jsme hlavně v prvním poločase střídavě předváděli buď skvělou kombinační hru nebo rychlé průniky domácí obranou. Naše vítězství hodnotím vzhledem k průběhu utkání jako naprosto zasloužené. Pokud bychom proměnili alespoň polovinu šancí, nemusel jsem na střídačce o tolik zestárnout.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - M. Hanuš [-] , J. Pixa [-] , D. Slezák [-] (46. L. Sukup [-] ) - J. Žídek [-] , J. Mikoláš [-] , B. Fikart [-] , J. Vokoun [-] , R. Toman [-] , S. Grohman [-] - P. Dohnal [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] (90. J. Guttenberg st. [-] ) , V. Valenta [-] , O. Kolumpek [-] , D. Kolumpek [-] , F. Hakl [-] (84. M. Demen [-] ) , M. Stejskal [-] (86. J. Zabilanský [-] ) , P. Brož [-] , M. Zeman [-]

ŽK: 22. S. Grohman , 72. J. Pixa - 17. J. Guttenberg ml. , 21. D. Kolumpek , 73. O. Kolumpek , 90. M. Demen .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KOTEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.