3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 14:00

6.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Beřkovice zkušeně dokráčely k vítězství


Branky


0

Souboj dvou týmů, které se budou podle papírových předpokladů nacházet spíše v bojích o záchranu, se odehrál v Dolních Beřkovicích. Domácí v zápase předvedli perfektní obrannou hru a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chabada posílá domácí do vedení

Utkání začalo v poměrně ostrém tempu a byli to hosté posílení o Vavreka s Dudokem, kteří v úvodu převzali iniciativu. Pšovka dobře držela míč a do útoku se pouštěla převážně po své levé straně, kde operoval aktivní Šonský. Dobrá hra hostů však pravidelně končila před pokutovým územím brankáře Kardy, který tak příliš práce neměl. Zasáhnout musel pouze proti několika střelám doprostřed brány. Z nich nejzajímavější přišla po pěkné akci L. Krejčíka, který si položil obránce a střílel z výborné pozice. Míč z jeho kopačky ale nezamířil ke vzdálenější tyči, jak bylo zamýšleno, ale přímo doprostřed brány. Postupem času se začali osmělovat i domácí, kteří předváděli převážně rychlé akce po ztrátách Pšovky při postupném útoku. Tak také padl v 15. minutě utkání první gól, když se k míči dostal Chabada a těsně před vybíhajícím brankářem Braunšveigem se trefil přesně. 1:0. V dalších nebezpečných situacích již ofsajdová past Pšovky zafungovala lépe, a tak měl výbornou šanci na zvýšení náskoku snad pouze Plzák, který však po Chabadově prodloužení nezamířil přesně.

Domácí v nervózním poločase navyšují náskok

Do druhé půle nastoupily oba celky beze změn, hosté však museli sáhnout na lavičku již po 3 minutách hry, kdy svalové zranění donutilo odstoupit Vavreka. Úvod druhé půle se hostům opět podařil a ti začali obléhat Kardovu branku. Jejich snaha ale byla ještě marnější než v první půli a osamocený L. Krejčík na hrotu útoku marně bojoval s výborně hrající domácí obranou. V obou týmech panovala viditelná nervozita - domácí nebyli spokojeni s tím, jak často se hraje na jejich polovině, hosté se zase nedokázali smířit se svou neschopností jakkoli ohrozit branku. Místo pěkné podívané tak byla na hřišti k vidění spousta ztrát okořeněná zvukovým doprovodem v podobě hádek na obou stranách hřiště. Hosté postupem času začali otevírat svou obranu, což byla pobídka pro domácí, kterou využili k dalším brejkům. V jednom takovém dostal přihrávku na střed hřiště Patera a levačkou zamířil přesně. 2:0. Domácí poté měli i další šance - zvýšit mohl v samostatném úniku Minář nebo z dorážky Chabada, který však zcela sám na hranici velkého vápna napálil odražený míč nad ochrannou síť. Za hosty mohl kontrovat snad jen Hyka po standardní situaci, zamířil ale vedle. A tak v posledních okamžicích zápasu přišel jeho nejhezčí moment - k rozehrávce rohového kopu se postavil J. Kaňka a trefil se nádherně přímo do zadní šibenice. Dolní Beřkovice tak zvítězily 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - obránce: Byl to vyrovnaný zápas, kde my jsme poctivě bránili a čekali na šance, které přijdou. Myslím, že rozhodl náš druhý gól, který vstřelil poslední dobou dobře hrající Patera..Byly to pro nás důležité body.

FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Na naší straně se děly neuvěřitelné věci. Podle mě jsme nehráli špatně, vůbec jsme ale nedokázali doplňovat útoky ve vápně soupeře. S hrou do plné obrany ale mají problém i mnohem lepší týmy, než jsme my. Naším problémem je obrovská psychická labilita, kterou jsme si prohráli zápas. Nejde o to, že nemáme fyzičku a nejsme moc dobří fotbalisti - proto taky hrajeme Okresní přebor. Jde o to, že si to absolutně nedokážeme přiznat a jeden na druhého klademe nesmyslné nároky. Neřešíme vlastní hru, ale chyby ostatních, proto se taky rozhádáme a jsme pro smích. Škoda, kdybychom se toho dokázali vyvarovat, věřím, že bychom nejen dřív nebo později vyrovnali, ale hlavně bychom si zápas mnohem víc užili.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - P. Štěpánek [-] , D. Plzák [-] , D. Fibich [-] , M. Minář [-] (84. P. Plzák [-] ) , J. Chabada [-] , P. Patera [-] , R. Kaňka [-] , J. Kaňka [-] , M. Březina [-] , J. Žižka [-]

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - M. Buzalka [-] , Z. Vavrek [-] (48. J. Voleman [-] ) , L. Dudok [-] , L. Krejčík [-] , J. Netolický [-] , M. Hyka [-] , P. Šuba [-] , K. Vlasák [-] , M. Král [-] (82. J. Netolický st. [-] ) , D. Šonský [-]

ŽK: 40. J. Žižka , 70. D. Fibich - 32. M. Hyka , 42. P. Šuba , 63. J. Netolický .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: EDER Oldřich - ŠTOLBA Martin, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.