Lobkovice ve druhé půli nestačily


Branky


0

Až do druhého poločasu si museli počkat diváci ve Mšeně na první branku zápasu. Nakonec však domů odcházeli spokojeni, jelikož se domácí fotbalisté trefili hned čtyřikrát a zasloužili se tak o výhru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blíže ke gólu jsou Lobkovičtí, zastavuje je ale tyč

Po vynikajícím vstupu do soutěže se v minulých zápasech Lobkovicím přestalo dařit. Na vině je také dlouhodobé zranění útočníka Blahuta, po kterém mají hosté velký problém se střílením branek. Domácí Mšeno už hodilo za hlavu domácí propadák se Všestudy a v minulém zápase v Horních Počaplech si připsalo vybojovanou výhru. V tomto zápase se tak dal očekávat velký boj o každý míč, favoritem však zůstávalo domácí Mšeno. A začátek zápasu tomu také odpovídal - domácí byli aktivnější, ale vyloženou šanci si nedokázali vypracovat, protože obrana hostů pracovala spolehlivě. Postupem času úvodní nápor odezněl a začali se osmělovat i hosté, kteří po jednom z rychlých průniků zakončovali těsně vedle. Ještě blíže vedoucímu gólu pak byli Lobkovičtí o chvíli později, když po standardní situaci orazítkovali tyč Hnízdilovy branky. Domácím se v těchto chvílích příliš herně nedařilo a jejich hra byla zbrklá a nepřesná. I přesto si však vytvořili velkou šanci, když na gólmana hostů nevyzrál v samostatném úniku Hakl. Těsně před půlí přišla průtrž mračen, a tak sudí Štolba raději zavelel k odchodu do kabin 3 minuty před vypršením řádné hrací doby.

 

 

Mšeno potvrzuje roli favorita

Domácí vstoupili do druhého poločasu s viditelnou snahou konečně vstřelit branku a působili o něco živějším dojmem. Museli se neustále mít na pozoru před nebezpečnými výpady hostů. Branky se nakonec diváci dočkali po 60 minutách hry. Hosté totiž zcela zbytečně faulovali ve vápně a nabídli tak domácím jedinečnou šanci získat na svou stranu vytoužené vedení. K penaltě se postavil Valenta a byl přesný. 1:0. Hned o dvě minuty později bylo v domácím táboře ještě veseleji - Hakl tak dlouho kličkoval před vápnem Lobkovic, až se na to obránci nemohli dívat a nemilosrdně ho poslali k zemi. K přímému kopu se postavil opět Valenta a ač byla jeho pozice tentokrát výrazně složitější, uspěl i napodruhé. 2:0. Po dvou slepených brankách byli domácí na koni a ovládli hřiště, jejich šance ale zůstaly nevyužity, a tak přišel trest v podobě Bauerova snížení na 2:1 z 81. minuty. Komplikaci pro Mšeno to ale nakonec neznamenalo, jelikož jim hned o 2 minuty později vrátil dvoubrankový náskok přesným zakončením po opakovaném centru Závěšický. 3:1. V závěru se ještě prosadil na přední tyči Guttenberg ml. a Mšeno tak porazilo svého soupeře 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Musím se přiznat, že jsem čekal naše vítězství, ale představoval jsem si ho mnohem jednodušeji. Lobkovice mě však překvapily, protože mají velmi dobře poskládaný tým, a tak je nakonec z vítězství "povinného" vítězství "velmi cenné". O to víc jsem rád, že se nám to podařilo a vyhráli jsme za 3 body. Dnes opět celý tým, i když se tolik nedařilo, odmakal zápas naplno. Musím však vyzdvihnout výkon našeho nejmladšího hráče - Ondry Kolumpka. Bylo ho plné hřiště a odehrál opravdu skvělý zápas.

FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: I když tomu výsledek neodpovídá, myslím si, že jsme sehráli vyrovnané utkání na hřišti jednoho z favoritů soutěže a výsledek je pro nás až krutý, ale takový je fotbal. I přes nepřízeň počasí a litry vody snášející se na trávník se hrálo nadprůměrné utkání. Domácí vyhráli zaslouženě a uštědřili nám lekci z produktivity.



Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] , P. Brož [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] (87. M. Demen [-] ) , O. Kolumpek [-] , D. Kolumpek [-] , F. Hakl [-] , J. Tyle [-] (60. V. Závěšický [-] ) , M. Zeman [-]

FC Lobkovice
M. Bricín [-] - J. Bauer [-] , R. Horký [-] (70. R. Hlaváček [-] ) , J. Dušek [-] (83. L. Suja [-] ) , J. Hejsek [-] , M. Melich [-] , O. Venglař [-] (87. J. Pipošiar [-] ) , D. Hynek [5.0] , V. Šeda [-] , P. Nezbeda [-] , O. Bareš [-] (46. M. Štěpán [-] )

ŽK: 65. V. Valenta - 23. M. Melich , 60. D. Hynek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - STIBŮREK Petr, EDER Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.