Horní Beřkovice jdou po výhře do čela tabulky!


Branky


0

Velmi nečekaného lídra má po 6 odehraných kolech tabulka OP Mělník. Je jím nováček soutěže z Horních Beřkovic, který potvrdil skvělou formu také na hřišti Vysoké. Domácí na soupeře nestačili a nevstřelili ani branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němec posílá hosty do vedení

Jeden z nejzajímavějších zápasů kola byl k vidění na Vysoké, kde se spolu utkaly týmy, jimž vyšel úvod soutěže velmi dobře. V domácí sestavě se navíc objevily některé nové tváře - jmenovitě Michal Vernek, Tyle a Holub, kteří ještě v sobotu odcestovali s týmem Mělníka k zápasu I.B třídy, aby po něm zamířili do týmu Vysoké. Zvědavi jsme byli také na výkon nejlepšího střelce soutěže - Adama Chudoby z Horních Beřkovic. Úvod se nesl ve znamení oťukávání a domácí tým se snažil sázet na rychlé útoky. V 9. minutě se však podařila první akce také hostům a ti šli do vedení - po kombinaci na levé straně hřiště se Beřkovičtí dostali k centru do pokutového území, ten propadl až na zadní tyč, kde stál připravený M. Němec a tvrdou střelou pod břevno nedal gólmanovi šanci. 0:1. V dalším průběhu hrály více s míčem Horní Beřkovice, jejichž útočné snahy ale zpravidla končily na přehuštěném prostoru před pokutovým územím Vysoké. Útoky domácích byly vedeny zejména po ose stoper Martinec - útočník Tyle, hostující obrana ale byla pevná a nepouštěla Vysokou do šancí. Hosté naopak mohli pojisti vedení, ve dvou výborných příležitostech uvnitř vápna ale nedokázali trefit branku, a tak platil poločasový stav 0:1.

Na rozhodnutí se čeká až do konce

Do druhého poločasu domácí tým zamíchal sestavou a do útoku vysunul urostlého M. Verneka. Tímto tahem se podstatně zvýšila účinnost nakopávaných míčů a Vysoká si začala vytvářet převahu. Z té vyplynuly také dvě velmi dobré příležitosti k vyrovnání, pokaždé se ale zaskvěl brankář Neugebauer a udržel tak svému týmu hubený náskok. Na rozhodnutí se tak čekalo až do 86. minuty, kdy se do vápna prodral M. Němec, pokryl si míč a ve snaze o kličku byl podražen. K nařízené penaltě se postavil Brůža, s přehledem proměnil a dal tak svému týmu rozhodující náskok. V samotném závěru zápasu se do listiny střelců zapsal i obávaný Chudoba, který byl do té doby pečlivě osobně střežen. V závěru jako by se zdravě naštval, převzal míč na půlce hřiště a svým nádherným slalomem snad přes 4 obránce došel až před gólmana Hamáčka. Přesným zakončením podél brankáře k tyči uzavřel gólový účet zápasu na 0:3. Hosté tak pokračují ve své euforii a vyšvihli se do čela tabulky!



Ohlasy k zápasu



Horní Beřkovice
Jiří Polák - obránce: Do utkání jsme nastupovali s respektem, jednak vůči soupeři a také úzkému hřišti, které stylu naší hry nevyhovuje. Zaslouženého vítězství na těžkém hřišti si ceníme. Pochválit musím trojlístek rozhodčích, kteří od začátku jasně nastavili měřítko hry. Když bylo potřeba, tak udělili žluté karty na obě strany a především zbytečně nezasahovali do hry a nechali týmy hrát fotbal.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, MALÍŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.