6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Beřkovice neměly ve Vojkovicích šanci


Branky


5. L. Plicka , 11. M. Tetiva , 21. L. Plicka (p.) , 25. M. Prachař , 66. L. Plicka , 76. L. Temiak
0

V jasnou záležitost se přesně podle očekávání změnil zápas ve Vojkovicích. Domácí v něm potvrdili roli jasného favorita a zejména zásluhou třígólového Plicky si připisují vysoké vítězství 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto během 25 minut

Výhry s nulou na kontě obdržených branek - to byl společný jmenovatel minulých zápasů dnešních soupeřů. Zatímco Vojkovice přivezly výhru 2:0 ze Řepína, Dolní Beřkovice zodpovědným výkonem snadno zdolaly Pšovku B 3:0. Na podobný defenzivně dokonalý výkon chtěli hosté pod vedením nového hrajícího trenéra Štěpánka navázat i tentokrát. Hned úvod zápasu ale naznačil, že Vojkovičtí budou větším oříškem. Domácí útočníci hýřili pohybem a aktivitou a nutili hostující obránce k chybám. Z toho vyplynul uklidňující gól Plicky již po 5 minutách hry, což byl přesně scénář, který hosté nechtěli dopustit. Dolní Beřkovice nechtěly upustit od precizní defenzivy, oproti minulému zápasu je ale srážely individuální chyby v obranné řadě, se kterými si silná domácí ofenziva dokázala poradit a ve 25. minutě tak bylo skóre již 4:0, když na 3:0 zvyšoval svou druhou brankou v zápase Plicka. Ten využil zákroku hostujícího Fibicha, po kterém sudí Pixa neváhal odpískat penaltu.

Druhý poločas se dohrává

V poločase bylo zřejmé, že je o vítězi zápasu rozhodnuto, a tak šlo hlavně o výši konečného skóre, o přežití zbytku zápasu ve zdraví a také o čisté konto domácího brankáře Heimratha. Již v průběhu první půle totiž museli ze hry odstoupit domácí hráči Priatka s Tetivou a trenér Košťál by jistě jen velmi nerad viděl ve svém týmu další absence před důležitými zápasy. Domácí si ale zápas v pohodě hlídali a přidali i další branky důležité pro své sebevědomí. Nejprve hattrick dokonal Plicka a šestým gólem uzavřel skóre zápasu L. Temiak. Vojkovice se tak po domácím zaváhání Horních Beřkovic osamostatnily se ziskem 18 bodů na prvním místě tabulky. To budou v příštím kole hájit v zajímavém zápase na Vysoké.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - hrající trenér: Šli jsme do zápasu s určitým cílem, ale už ve 25. minutě bylo po zápase. Učíme se za pochodu bránit novým způsobem a bohužel s tím přicházejí i chyby. Nechci klukům nic vyčítat, holt hrajeme to, na co momentálně máme. Musí si to sednout, než to opravdu začne fungovat. Chce to čas, ale je dobře, že kluci začínají systému věřit. Nás čeká příští týden důležitý domácí zápas a ten musíme zvládnout. Pokud budeme plnit, co si řekneme, tak věřím, že uspějeme!



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - J. Juklíček [-] , M. Priatka [-] (17. T. Hubička [-] ) , L. Temiak [-] , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , L. Plicka [-] , P. Král [-] , M. Mára [-] (81. J. Linhart [-] ) , M. Prachař [-] , M. Tetiva [-] (35. J. Šaroch [-] )

TJ Sokol Dolní Beřkovice
T. Karda [-] - M. Mente [-] , R. Kaňka [-] , P. Štěpánek [-] , J. Těmín [-] , D. Fibich [-] , M. Minář [-] , P. Patera [-] , J. Kaňka [-] , M. Březina [-] , J. Žižka [-]

ŽK: 41. L. Plicka - 20. D. Fibich , 31. R. Kaňka , 66. P. Štěpánek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: PIXA Josef - MALÍŘ Petr, KUDRNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.