0:2
(0:0)
85. M. Růně (p.)
90. F. Janíček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všestudy daly zapomenout na domácí nezdar


Branky


85. M. Růně (p.) , 90. F. Janíček
0

Až v závěru utkání, ale přeci jen hosté nakonec dokázali uspět. Krize domácích Lobkovic se tak prohlubuje a propadají se do spodních pater tabulky. Hosté se naopak drží v úplném čele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj uprostřed hřiště branku nepřináší

V Lobkovicích se utkaly týmy, které nešly do zápasu v nejlepším rozpoložení. Domácí už tři zápasy nebodovali, zatímco hosté na minulou nečekanou domácí prohru zareagovali dokonce odvoláním trenéra Křivánka. Do jejich branky se opět postavil Lorenc a mohlo se jít na věc. Hra byla od začátku vyrovnaná a trochu nerovný terén nebyl zcela ideálním povrchem pro přízemní kombinace. Proto míč často létal vzduchem, což byla voda na mlýn obou obran. Ty pracovaly spolehlivě a pokud přišla nějaká šance, bylo to nejčastěji po standardních situacích. Oba brankáři ale chytali naprosto spolehlivě a zdálo se, že jejich rukavice přitahují všechny míče. Poměrně poklidná první půle tak nepřinesla žádnou stoprocentní příležitost a tedy ani gól.

 

Rozhodujícím momentem penalta v závěru

Do druhého poločasu nebylo co měnit, a tak se hra pod vedením sudího Prince mohla rozeběhnout nanovo. A rozeběhla se podobně jako v první půli. Síly ale oběma obranám pomalu začínaly docházet, takže se ve hře objevovalo více taktických faulů, z čehož pramenila větší rozkouskovanost hry. Vypadalo to, že se žádný z týmů nezmůže na rozhodující úder, poté však přišla 85. minuta zápasu a sprinterský souboj hostujícího útočníka s domácím obráncem, který skončil pádem na hranici pokutového území. Sudí Princ dlouho váhal, nakonec se ale jeho píšťalka na pokyn asistenta rozezněla a kopala se penalta. K té se postavil Růně a v nelehké chvíli udržel nervy na uzdě. 0:1. Lobkovicím nezbývalo nic jiného, než v závěrečných pěti minutách napnout všechny síly do útoku a také se jim pro jejich plán naskytla vítaná příležitost v podobě standardní situace. Tu však obrana Všestud odvrátila a z následného brejku Janíček pečetil skóre na 0:2.

 



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Do utkání jsme vstupovali se snahou konečně zlomit nepříznivou bilanci z posledních týdnů a ze všech, kteří se k utkání dostavili, byla cítit touha zápas zvládnout. Ovšem již od úvodu utkání nás nečekalo nic lehkého, soupeř je velmi dobře kondičně připravený a má podobný herní projev jako my, je to mužstvo bojovníků, doplněné několika běžci a díky tomu to měla obě mužstva stejně těžké. Zápas rozhodla situace ze závěru zápasu, kdy sudí na základě vehementní signalizace pomezního, který byl od situace vzdálený zhruba 50 metrů, odpískal pokutový kop ve prospěch hostů. Výhru vybojoval šťastnější tým.

SK Viktoria Všestudy
Ivo Lorenc - brankář: Na sobotní utkání nás připravoval nový trenér Patrik Walter, který převzal tým po odvolání trenéra Křivánka. Tým musím pochválit za práci v obranné fázi. Musíme se snažit, aby se nám tým podařilo připravit na další utkání, která budou těžší.



Sestavy


FC Lobkovice
M. Bricín [-] - P. Nezbeda [-] , J. Bauer [-] , L. Jůza [-] , M. Hruška [-] , M. Štěpán [-] , J. Dušek [-] (69. R. Hlaváček [-] ) , D. Hynek [-] , V. Šeda [-] , M. Melich [-] , J. Hejsek [-]

SK Viktoria Všestudy
I. Lorenc [-] - M. Rada [-] , P. Vlk [-] , R. Samek [-] , P. Koudelka [-] - A. Loškoski [-] , F. Janíček [-] , J. Polák [-] (69. M. Faigl [-] ) , M. Růně [-] - J. Matějček [-] (85. K. Závacký [-] ) - V. Podivínský [-]

ŽK: 44. M. Hruška , 53. D. Hynek - 41. M. Rada , 50. V. Podivínský , 72. M. Faigl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRINC Jiří - KOTEK Vladimír, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.