Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořín dokázal otočit zápas na Vehlovicích


Branky


0

Pravděpodobně vyrovnávací gól Vermacha těsně před poločasem byl zlomovým okamžikem zápasu. Ve druhé půli totiž na hřišti zaúřadoval Richard Polanský a jeho tým tak může slavit tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyrovnávají v závěru poločasu

Se změnou na citlivé pozici brankáře nastoupili k dalšímu zápasu fotbalisté Vehlovic. Mezi tři tyče se tentokrát postavil jindy obránce Vališ. To hosté představili prakticky kompletní sestavu a brousili si zuby na prodloužení úspěšné série. Do zápasu ale vstoupily lépe Vehlovice, když se v 5. minutě s míčem do vápna dostal z pravé strany Feigl a střelou k tyči nedal brankáři šanci. 1:0. Srovnáno ale bylo hned o dvě minuty později, když se k míči po rohovém kopu dostal Žídek a nemýlil se. 1:1. Do útočení se poté střídavě pouštěly oba týmy, ani jeden z nich ale nedokázal gólově zakončit - tedy až do 36. minuty, kdy I. Přáda prostřelil Landsmana. 2:1. Domácí si poté vypracovali i další šance ke zvýšení náskoku, střely Chorváta i Feigla ale skončily na břevně a Benda pouze nastřelil brankáře. Herně povedený závěr poločasu tak domácím pořádně zhořkl ve 45. minutě, kdy se prosadil Vermach a zařídil tak poločasové skóre 2:2. 

 

 

 

Na hřišti úřaduje Polanský

Domácí jako by gól do šaten opařil a po změně stran byl lepším týmem Hořín. Před Vališovou brankou se množily šance a v 58. minutě se již skóre měnilo, když rychlonohý Polanský doběhl dlouhý míč a poslal ho do branky. 2:3. Vypadalo to, že domácímu týmu ve druhé půli rychle dochází síly a žádné větší brankové příležitosti z toho již nebyly. Naopak, v 74. minutě dal svým druhým gólem definitivní razítko na výsledek zápasu opět Polanský. Hořín tak z posledních 4 zápasů vydoloval hned 11 bodů, což ho posouvá do nejvyšších pater tabulky, kde by se také rád bez starostí o záchranu udržel. Vehlovice naopak se ziskem 6 bodů zůstávají na 14. místě tabulky. V příštím kole je navíc čeká nesmírně těžká práce na hřišti Mšena.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Je jasné, že kdybychom měli brankáře, tak se dal zápas vyhrát nebo alespoň uhrát remízu. I když nechci brát Hořínu, že si za předvedenou hru vítězství zasloužil.

AFK Hořín
Jiří Kaiser - trenér: Zápas se musel divákům líbit, méně však trenérům obou mužstev. Z našeho pohledu jsme měli zápas rozhodnout v první půli, ale neproměněných šancí bylo opravdu hodně. Řešení mnohých náběhů také nebylo vůbec dobré, a tak o našem vítězství rozhodla druhá půle. Zde jsme měli opět několik dobrých příležitostí ke skórování, ale rozhodl střelec našeho mužstva Polanský, který se trefil dvakrát.



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
J. Vališ [-] - J. Mašek [-] , J. Najman [-] (46. P. Vihan [-] ) , J. Novák [-] - P. Procházka [-] , J. Procházka [-] , L. Feigl [-] (73. V. Štauber [-] ) , D. Chorvát [-] , V. Přáda [-] (63. F. Waltr [-] ) - K. Benda [-] , I. Přáda [-]

AFK Hořín
T. Landsman [-] - P. Machek [-] (46. Z. Loužecký [-] ) , D. Vermach [-] , R. Rulec [-] , F. Pastir [-] - M. Holoubek [-] , Š. Žemlička [-] , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] - R. Polanský [-] (86. J. Liška [-] ) , V. Žídek [-] (84. A. Finkous [-] )

ŽK: 87. P. Vihan - 51. D. Vermach .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - BRAUNŠVEIG Vojtěch, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.