0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká v derby vyhrála na Pšovce


Branky


0

Povedený víkend pšoveckých mužstev nepotvrdili hráči B-týmu. Ti totiž v třaskavém derby nedokázali vstřelit houževnaté Vysoké ani jednu branku a před svým soupeřem se museli sklonit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas gólově vyšel Vysoké

Notně posílena o 3 hráče základní sestavy A-týmu vstoupila do utkání rezerva Pšovky B. Pro některé hráče obou týmů měl zápas zvýrazněný náboj - konkrétně se jednalo o hostujícího stopera Martince, který v minulé sezóně působil právě na Pšovce a posledním zápasem (domácí prohra s Horními Počaply 6:7) si nepřipravil na Pšovce zrovna vřelé přivítání. Úvod zápasu vyšel o něco lépe domácím, kteří se ale k pořádnému zakončení nedostali, a tak se po několika minutách začali více do hry dostávat i hosté. Aktivní byl zejména pravý záložník Holub, který dělal domácí obraně velké problémy. Vysoká také výborně využívala vysokého Douděry ve středu hřiště, který pravidelně prodlužoval dlouhé míče. A gólová akce se urodila již ve 12. minutě, kdy hosté posadili z pravé strany centr na hlavu Finkouse a po této krásné akci se skóre poprvé měnilo. Další minuty pak patřily také spíše hostům a Pšovka se začala výrazněji tlačit dopředu až v závěru poločasu. Zajímavé hlavičky Dvorného či Hyky se ale do branky nevešly, a tak platilo po první půli skóre 0:1.

Pšovka marně útočí a v závěru inkasuje

Druhou půli již sledoval redaktor Vlasák pouze z tribuny a Pšovka se vrhla do útočení. V úvodu však nic nenasvědčovalo tomu, že by měla vyrovnat a hrál se i nadále zcela vyrovnaný fotbal. Hostující obrana byla maximálně pozorná a všechny akce Pšovky končily buď zakončením mimo branku, nebo byly zblokovány na rohový kop. Ze standardních situací ale domácí příliš nehrozili, jelikož výšková převaha hostí byla značná. I přesto se ale do dobrých pozic dostali Růžička či Dvorný, oba ale zamířili nad. Skóre se mohlo měnit na druhé straně, Braunšveig ale osamoceného Holuba skvěle vychytal. Dobrou šanci měl na druhé straně také Chytil, z přímého kopu z 18 metrů ale trefil pouze zeď. Minuty rychle ubíhaly a poslední naději dalo domácím tříminutové nastavení sudího Stibůrka za prodlevy při hře. Při něm se do dobré pozice na pravé straně dostal Šesták, ani on ale nedokázal přímo zaměstnat brankáře Hamáčka, a tak v poslední minutě zápasu přišlo rozhodnutí. Na polovině hřiště zůstal zcela osamocený Pražák a v samostatném úniku zamířil přesně. Pšovka B - Vysoká 0:2.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Podruhé za sebou pevná obrana, podruhé za sebou nula vstřelených gólů a podruhé za sebou bez pořádné střely na branku. Zápas to byl vyrovnaný, nám se teď ale vepředu nějak nedaří. Jinak bych řekl, že by k sobě hráči na hřišti mohli být ohleduplní. Dnes mám sice jen obtisknuté kolíky na kotníku, byla by ale škoda, kdyby hráči odcházeli ze zápasů Okresního přeboru se sádrou.




Sestavy


FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - R. Dvorný [-] , J. Růžička [-] , M. Šmejkal [-] , J. Šimandl [-] , J. Chytil [-] , J. Netolický [-] (59. D. Šesták [-] ) , M. Hyka [-] , K. Vlasák [-] (46. P. Šuba [-] ) , M. Král [-] , L. Krejčík [-]

FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] (68. T. Vodička [-] ) , T. Holub [-] , P. Malák [-] (77. M. Kopecký [-] ) , J. Douděra [-] , M. Kettner [-] , D. Řízek [-] , M. Pražák [-] , J. Čermák [-] , R. Martinec [-] , L. Fidrant [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: STIBŮREK Petr - KUDRNA Pavel, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.