Dolní Beřkovice v důležitém zápase přetlačily Kostelec


Branky


0

Komplikace v podobě vyloučení Mucka ještě před poločasem málem stála domácí body. Hosté totiž dokázali smazat dvoubrankový náskok, vzápětí ale o cennou remízu opět přišli po brance Žižky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beřkovice vedou, ale jdou do deseti

V Dolních Beřkovicích se potkaly týmy, které potřebují bodovat, aby se zavčasu dostaly co nejdál od sestupových pozic. Favoritem ale byli domácí, kterým jejich pažit nosí štěstí a daří se jim tam pravidelně sbírat body. Hosté naopak k zápasu přijeli bez možnosti střídání a se dvěma hráči dorosteneckého věku v sestavě. Úvod vyšel lépe domácímu celku, který byl s míčem přesnější a nastěhoval se před branku soupeře. Z tlaku také vyplynuly slepené branky Žižky a J. Kaňky, díky kterým se dostali domácí ve 24. minutě do vedení 2:0. Tyto branky jako by na výkon domácího celku zapůsobily až příliš uklidňujícím dojmem a v závěru poločasu se do hry začali více dostávat i Kostelečtí. Důležitý moment pak přišel ve 42. minutě, kdy již svou druhou žlutou kartu v zápase uviděl Mucek a bylo jasné, že Dolní Beřkovice budou dohrávat druhý poločas pouze v 10 hráčích.

Žižka rozhoduje deset minut před koncem

Povzbuzen zlepšenou hrou v závěru poločasu i vyloučením domácího hráče, vstoupil do druhé půle lépe Labský Kostelec. Jeho hráči ožili a před Kardovou brankou bylo najednou rušno. Dopředu k protiútokům vyráželi i domácí, chyběla jim ale lepší koncovka, a tak přišel trest na druhé straně. Nejprve snížil v 56. minutě Šídlo a v 78. minutě bylo dokonce vyrovnáno po trefě kanonýra T. Nováka. V tu chvíli to s domácími vypadalo bledě, o dvě minuty později už ale bylo opět vše jinak. K rozhodnutí totiž zavelel nejlepší hráč zápasu Žižka, který ve své první šanci ještě neuspěl, míč se k němu ale vrátil a napodruhé si počínal zkušeně. 3:2. O chvíli později byl po strkanici v přerušené hře vyloučen ještě střelec hostující druhé branky T. Novák a o výsledku bylo rozhodnuto. Dolní Beřkovice tak zápas zvládly a vybojovaly výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Beřkovice
Petr Štěpánek - trenér: Zápas jsme začali výborně a hráli jsme dobře dopředu i dozadu. Po půl hodině jsme přestali hrát a soupeř toho začal využívat. Navíc přišlo vyloučení, soupeř vycítil šanci a vyrovnal. Chtěl bych klukům poděkovat za to, že se dokázali zvednout a Žíža svým druhým gólem rozhodl o našem vítězství.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTEK Vladimír - BLAHOUT Jiří, DRIML Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.