3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka B neudržela poločasové vedení


Branky


0

Nadějný poločasový výkon i výsledek nedokázali pšovečtí fotbalisté přetavit v bodový zisk. Domácí se totiž po změně stran zlepšili a třemi brankami otočili skóre. Zápas tak dovedli k výhře 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pšovka dobře kombinuje a jde do vedení

S tradičně velmi zkušenou sestavou nastoupili k utkání fotbalisté Pšovky B a zdálo se, že tentokrát jim to přinese úspěch. Hosté totiž hned od začátku pod taktovkou tvůrce hry Vavreka dobře kombinovali a drželi míč na svých kopačkách. K útočným výletům často vyrážel i stoper Král, který tak přečísloval domácí středovou řadu a Pšovka měla herní převahu. Na druhé straně to ale znamenalo hodně místa pro nebezpečnou útočnou dvojici domácích Štofl - Dinka. Domácí ji ale nedokázali příliš využít - některé průnikové přihrávky zastavil ofsajd, zbytek pak obrana hostí nebo nepřesná přihrávka. A tak šli do vedení Pšované ve 29. minutě. Svoji první šanci Růžička ještě nevyužil, když příliš dlouho zpracovával míč a byl odzbrojen, ve druhém pokusu už byl ale úspěšný. Dostal totiž přesný míč z pravé strany hřiště a skákající míč po zpracování poslal zkušeným lobem přes domácího brankáře na zadní tyč. Veltrusy si v první půli vyloženou šanci nevytvořily, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Domácí brzy otáčí skóre

Komplikací pro hosty ale byla ztráta dvou důležitých článků sestavy ještě v průběhu první půle - se svalovým zraněním museli shodně odstoupit Jakoubek a chvíli po něm také Vavrek. Na hřiště se tak dohromady dostalo celkem 92 let v podobě Haranta a Netolického st. Hosté se snažili o stejný způsob hry, bez tvůrce hry Vavreka ale byli v kombinaci nejistí a hned od úvodu poločasu vyráběli chyby v rozehrávce, díky nimž se domácí Veltrusy dostávaly do tlaku.

Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat - v 51. minutě domácí zabojovali a dostihli míč ještě na hrací ploše. Centrovaný míč pak s pomocí teče překvapil brankáře Braunšveiga, který ho dokázal s vypětím všech sil vyrazit jen na tyč, od které se dostal před prázdnou bránu k dobíhajícímu Štoflovi. 1:1. Veltrusy pokračovaly v tlaku a hrálo se převážně v okolí pšovecké branky. Hostující obrana nestíhala a výsledkem byl zcela podobný gól, když jeden z hráčů pronikl po pravé straně do vápna a naservíroval míč Dinkovi před prázdnou bránu. 2:1.

Hned z následující akce ale mohlo být vyrovnáno, když se hezky prosadil Růžička, jeho střelu na bližší tyč ale dokázal brankář Nádeník bravurně vytěsnit. A tak přišla 67. minuta utkání a chyba hostující defenzivy, kdy nezafungovala komunikace mezi Vlasákem a Šestákem a střelec Dinka se v samostatném úniku nemýlil. 3:1. Hosté ještě mohli korigovat po šanci Krále, brankář domácích byl ale proti a v závěrečné šanci zastavil Růžičku ofsajd. Veltrusy tak porazily Pšovku B 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: První půli jsme sice hráli na velké riziko, ale vycházelo nám to a na hru se navíc dalo celkem dívat. Ve druhé půli riziko zůstalo, ale po odchodu Vavreka už jsme nedokázali být tak jistí s míčem, z čehož plynula převaha soupeře. V dnešním zápase jsme nehráli špatně a mohli jsme bodovat, proto nás prohra velmi mrzí.



Sestavy


AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - L. Smetana [-] , J. Bittner [-] (60. J. Prantl [-] ) , T. Podskalský [-] (46. J. Lange [-] ) , L. Balzer [-] , P. Firoň [-] (46. F. Hofman [-] ) , J. Bittner [-] - R. Podskalský [-] , O. Packa [-] (63. O. Pelant [-] ) - T. Dinka [-] , I. Štofl [-] (71. P. Kubata [-] ) -

FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - M. Buzalka [-] , L. Dudok [-] , J. Netolický [-] , Z. Vavrek [-] (35. J. Netolický st. [-] ) , M. Hyka [-] , J. Růžička [-] , O. Jakoubek [-] (21. T. Harant [-] ) , K. Vlasák [-] , M. Král [-] , D. Šesták [-]

ŽK: 43. J. Bittner - 33. M. Hyka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NĚMEČEK Libor - KORTANOVÁ Marie, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.