První desítka letošní sezóny padla ve Mšeně!


0

Drtivý vstup do zápasu předvedli hráči Mšena, kteří už po 25 minutách hry vedli 5:0. Ani poté se hostům nepodařilo kanonádu zastavit a ze své sítě lovili do konce zápasu ještě dalších 5 kusů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naprostá dominance Mšena

Zápas ve Mšeně měl jasného favorita - vždyť domácí hrají ve výborné pohodě a hosté se hned od startu soutěže opět zapojili do očekávaného boje o záchranu. Naděje na dobrý výsledek dávala před zápasem přítomnost brankáře Marka, realita ale byla zcela jiná. Domácí totiž nastoupili k zápasu ve velkém stylu a skóre otevřel již ve 2. minutě zápasu Guttenberg ml. 1:0. Rychlé vedení ale hosty nevarovalo a naopak domácí rozhodně nepolevili z nasazeného tempa, a tak se na přetíženou vehlovickou obranu valil jeden útok za druhým. Křídelní útoky Mšena byly prakticky nezastavitelné a úspěšnost domácích hráčů v zakončení byla téměř stoprocentní. Nebylo tak divu, že se skóre hrozivým způsobem navyšovalo až do stavu 5:0 ve 25. minutě. Na to reagovali hosté střídáním brankáře Marka, který již měl na svém kontě žlutou kartu a bylo jasné, že jeho schopnosti budou Vehlovičtí více potřebovat v jiných zápasech. Hosté zaznamenali zásluhou Bendy alespoň čestný úspěch, a tak konečné skóre prvního poločasu bylo 7:1.

 

 

I přes zvolnění desítka nakonec padla

Za zcela rozhodnutého stavu byla druhá půle pro oba týmy spíše otázkou cti, než konečného výsledku. Domácí sice výrazně zvolnili, hned po několika minutách hry ale přidal již svou 4. branku v zápase Hakl a zvýšil na 8:1. Domácí byli i nadále znatelně lepší a desítka visela ve vzduchu. Došlo na ní v 83. minutě zásluhou kapitána týmu R. Kolumpka, který uzavřel skóre. Hosté měli ve druhé půli také svoje šance, ztroskotali ale buď na Hnízdilovi, nebo vůbec netrefili zařízení. Vehlovice tak ze zápasu odcházejí se zatím nejtěžší porážkou letošního ročníku OP Mělník, ze které se budou muset do příštího kola velmi rychle vzpamatovat. Mšeno naopak pokračuje v boji o nejvyšší příčky.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Z konfrotace s Vehlovicemi jsem měl trochu obavy, abychom soupeře nepodcenili. Proto jsem na kluky apeloval, abychom utkání začali aktivně s důrazným presinkem a rychlým přechodem do zakončení. Díky tomu, jak nám zápas od začátku vyšel, z toho byla ve 20. minutě jednoznačná záležitost a pak už šlo jen o výši skóre. Musím ocenit soupeře, který po celou dobu hrál férově a zápas dohrál bez nějakých zákeřností a excesů. My teď máme asi 2 dny na to, abychom si tuto výhru vychutnali a pak už budeme muset přepnout na další utkání, které bude zcela jistě mnohem náročnější.

TJ Liaz Vehlovice
Pavel Kroužecký - sekretář: Byl to jednoznačně debakl a naši hráči si budou muset sáhnout do svědomí, jak dál chtějí hrát fotbal…



Sestavy


SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] , P. Brož [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , O. Kolumpek [-] (51. J. Tyle [-] ) , D. Kolumpek [-] , F. Hakl [-] , M. Stejskal [-] (56. M. Demen [-] ) , M. Zeman [-]

TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] (26. F. Waltr [-] ) - V. Štauber [-] , J. Mašek [-] , J. Najman [-] , J. Novák [-] - J. Procházka [-] , L. Feigl [-] , I. Přáda [-] , V. Přáda [-] - K. Benda [-] , D. Chorvát [-]

ŽK: 25. P. Marek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KOTEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.