Lobkovice i přes dvě vyloučení vezou výhru


Branky


0

Přestože dohrávali poslední půlhodinu zápasu pouze v 9 hráčích, předvedli hosté heroický výkon a právě v tomto početním oslabení dokázali vstřelit obě branky zápasu. Ten bude mít určitě dohru před disciplinární komisí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Velkým favoritem tohoto zápasu byly domácí Horní Počaply, které v minulém kole poměrně snadno porazily silnou Libiš B, zatímco Lobkovicím se už několik kol nedaří bodovat. V úvodu zápasu ale hosté působili velmi aktivním dojmem a v první čtvrthodině byli mírně lepším celkem. Jejich akce ovšem pravidelně končily na nepřesnostech, případně v rukavicích brankáře Šmejkala. Teprve po vlažné patnáctiminutovce domácí zjistili, že musí přidat, což se také stalo a rázem se hrálo výhradně před brankářem hostí Bricínem. Ten si však ve spolupráci se svojí obranou věděl se všemi pokusy domácích rady, a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Vše důležité se děje na straně Lobkovic

Poklidná první půle byla pouze překrmem k hlavnímu chodu, který se servíroval po přestávce... Akcí, která odstartovala veškeré vzrušení, byl únik hostujícího útočníka Horkého, který v 58. minutě předvedl krásnou samostatnou akci, po obejití dvou obránců si obhodil i stopera a sám prostřelil brankáře. K údivu všech však sudí Dudok odmával ofsajd a gól tedy neplatil. To spustilo velkou vlnu nevole v hostujícím celku, na což doplatil vyloučením Hynek, který kritiku rozhodčích přeci jen výrazně přehnal. Hned po rozehrávce došlo k souboji, ve kterém byl později hostující Hruška, obdržel žlutou kartu, a protože to byla již jeho druhá, doplnil Hynka ve sprchách. Hosté tak během minuty přišli hned o 2 hráče, což byla pobídka pro nasazení urputné obrany. Domácím paradoxně početní výhoda spíše uškodila a v zahuštěném prostoru se nedokázali prosazovat. Všechny centry sbírala vysoká hostující obrana a vepředu předváděl famózní výkon Slovák, který dokázal udržet snad všechny míče. A tak přišla 72. minuta, únik neúnavného Bauera a senzační gól na 0:1. Hned o 2 minuty později vybojovali po dalším brejku hosté roh, na nějž se vydali jen ve 3 hráčích, stoper Nezbeda si ale našel míč a uklidil ho do brány! 0:2. V závěru už domácí nedokázali s výsledkem nic udělat a navíc přišli po druhé žluté kartě o vyloučeného Sukupa. Lobkovice tak po heroickém výkonu vezou výhru 0:2.



Ohlasy k zápasu



FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Nastupovali jsme do utkání, kde jsme věděli, že nemáme co ztratit a můžeme jenom získat. Předvedli jsme neskutečný týmový výkon a hráčům, kteří to po vyloučeních odmakali až do konce, či do svého střídání, patří velký dík a uznání.



Sestavy


TJ Sokol Horní Počaply
M. Šmejkal [-] - B. Fikart [-] (10. L. Sukup [-] ) , D. Slezák [-] (71. R. Tichý [-] ) , J. Dohnal [-] (67. J. Petera [-] ) , J. Pixa [-] - R. Toman [-] , J. Vokoun [-] , J. Žídek [-] , S. Grohman [-] - P. Dohnal [-] , J. Mikoláš [-]

FC Lobkovice
M. Bricín [-] - R. Horký [-] (63. O. Venglař [-] ) , J. Bauer [-] (85. O. Bareš [-] ) , J. Hejsek [-] , M. Štěpán [-] , M. Hruška [-] , J. Slovák [-] (89. J. Pipošiar [-] ) , D. Hynek [-] , P. Nezbeda [-] , V. Šeda [-] , M. Melich [-]

ŽK: 62. J. Mikoláš , 64. P. Dohnal , 67. L. Sukup - 23. M. Hruška . ČK: 85. L. Sukup - 60. D. Hynek , 61. M. Hruška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: EDER Oldřich - DUDOK Luděk, STIBŮREK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.