3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lobkovice v derby přehrály Libiš B


Branky


37. R. Horký , 73. M. Melich , 87. J. Bauer
0

Jasným výsledkem skončilo derby mezi fotbalisty Lobkovic a Libiše B a kapitánovi domácích Šedovi tak vyšel tip, ve kterém svému týmu věřil na výhru. Libiši se tak čelo tabulky vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horký otevírá skóre

Černá série Lobkovic je prolomena, k čemuž pomohl hrdinský výkon devítky statečných v minulém kole v Horních Počaplech. Na derby proti Libiši B tak domácí borci mohli vyrukovat s dobrou náladou i sebevědomím. Hostům se naopak ve venkovních zápasech zatím nedaří, když z dosavadních 3 zápasů vydolovali jediný bod, a to již téměř před 2 měsíci v Hoříně. Bylo tedy jasné, že se hosté nikam nepoženou a počkají si na svou šanci schovaní v obranné ulitě. To se jim také poměrně dařilo, když zhuštěným středem hřiště nedávali domácím příliš prostoru pro kombinaci a sami vyráželi do rychlých brejků. V zakončení ale nedokázali brankáře Bricína ani jednou pokořit, a tak udeřilo na druhé straně, když ve 37. minutě potrestal chybu libišské obrany Horký a otevřel skóre. Jeho zásah byl v první půli jediným, a tak po 45 minutách bylo skóre 1:0.

Lobkovice kráčí za vítězstvím

Ve druhém poločase byli hosté nuceni něco udělat s výsledkem, a tak se obraz hry takřka zrcadlově obrátil. I za přispění změny v rozestavení se totiž hosté dostávali mnohem více dopředu a před Bricínem bylo rušno. I tentokrát se ale opakoval scénář z první půle a žádná z akcí gólem neskončila. Naopak, chyby Libiše v rozehrávce domácí s radostí využívali k rychlým protiútokům - a byli úspěšní. V 73. minutě to byl Melich a o čtvrt hodiny později Bauer, kteří dokonali vítězství Lobkovic. Domácí tak v derby zvítězili rozdílem třídy 3:0 a dostali se již na 13 bodů. Hostům se 16 body se naopak čelo tabulky vzdaluje.



Ohlasy k zápasu


FC Lobkovice
Tomáš Přibík - vedoucí mužstva: Čekal nás další těžký zápas se silným soupeřem, výhodou však pro nás bylo, že soupeře dobře známe a víme jak o jeho kvalitách, tak o slabinách. K utkání nastoupila jejich klasická obranná řada, která je výtečná ve hře ve vzduchu a osobních soubojích, ale lze ji překonat rychlostí. A tam byla naše výhoda v podobě rychlých brejkových hráčů Bauera, Slováka a Hejska, kteří neustále obranu hostí zaměstnávali svými náběhy a když k tomu přidáme skvěle hrajícího Horkého, který sváděl tvrdé souboje se stopery a dokázal míč podržet a rozdat, začaly přicházet i branky. Soupeř byl ovšem nebezpečný také, ale jeho pokusy většinou končili mimo tři tyče a s ostatními pokusy si poradili naši defenzivně ladění hráči a ve skvělé formě chytající brankář Bricín. Vítězem utkání jsme se stali zaslouženě, ale výsledek je pro hosty možná až krutý. I přes deštěm zhoršený terén muselo utkání bavit i příznivce, kteří dorazili v hojném počtu.

TJ Sokol Libiš, z.s. B
Blahoslav Urbanec - trenér: Dnes jsme jeli do Lobkovic zlomit venkovní smůlu, ale opět se nám to nepodařilo. Výsledek vypadá jednoznačně, ale sehráli jsme smolné utkání. Nejvíc mě štve, že tam pošlu čerstvé síly, ale je to ještě horší. Někteří si musí sáhnout do svědomí, že bez tréninků to nejde a hubou se nevyhrává. Dnes jsem byl zklamán i z těch zkušenějších kluků. Příště doufám, že to venku už zlomíme, ale nečeká nás nic lehkého zajíždíme na derby do Obříství. Teď máme doma Dolní Beřkovice, tak aspoň doma musíme vyhrávat.



Sestavy


FC Lobkovice
M. Bricín [-] - R. Horký [-] (66. J. Dušek [-] ) , J. Bauer [-] , J. Hejsek [-] , M. Hruška [-] (87. R. Hlaváček [-] ) , M. Štěpán [-] , J. Slovák [-] (85. J. Pipošiar [-] ) , M. Melich [-] , P. Nezbeda [-] , V. Šeda [-] , O. Bareš [-] (60. O. Venglař [-] )

TJ Sokol Libiš, z.s. B
M. Škrna [-] - T. Pospíšil [-] , M. Brynda [-] , F. Mündl [-] (55. D. Fajt [-] ) , M. Žák [-] (72. L. Giebel [-] ) , P. Chorvát [-] (86. M. Ryšlavý [-] ) , R. Pilař [-] , O. Eisner [-] , F. Míšek [-] (66. T. Vdovicyn [-] ) , M. Novák [-] , J. Ryšlavý [-]

ŽK: 16. J. Slovák , 76. J. Bauer - 16. O. Eisner , 72. M. Žák , 74. M. Novák .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KOZLÍK Petr - MALÍŘ Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.