Obříství v těsném zápase přetlačilo Horní Počaply


Branky


0

Problémy se sestavou vyhnaly v deštivém počasí na hřiště v dresu Horních Počapel také dva padesátníky a ti se se svou rolí prali velmi statečně. Hosté celý zápas vzdorovali, nakonec ale byli o gól horší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabá první půle přináší dvě branky

Problémy se sestavou hlásily před utkáním oba celky. Domácí lavička byla sice plná, zato ale opět chyběl tvůrce hry Libor Tichota. To na straně hostů bylo mnohem hůře - do sestavy se totiž po dlouhé době musela vrátit dvojice padesátníků Lédl (52) - Houška (56), což při vší úctě k těmto dvěma veteránům nevěštilo nic dobrého. Na lavičce pak zůstal osamocený vedoucí družstva Plicka. Hosté ale začali překvapivě dobře - nebo snad domácí začali velmi špatně. Každopádně se na fotbal příliš dívat nedalo, do vedení ale šli hosté ve 26. minutě po zásahu Hanuše. To jim hrálo do karet a mohli se stáhnout před svou bránu. Obříství si s pevnou obranou soupeře nevědělo rady a jeho útočným akcím chyběl pohyb i více odvahy. Ještě před poločasem ale přeci jen přišlo vyrovnání a prosadil se nejlepší hráč zápasu Franz - ten při samostatné akci překonal hned několik soupeřů a zakončil také přesně. 1:1.

 

Chvátal rozhoduje

V poločasové přestávce se z domácí kabiny ozýval zvýšený hlas trenéra, který měl jeho svěřence vybídnout k větší aktivitě, bojovnosti i přesnosti. Dobrá akce přišla hned v 54. minutě a znamenala vedení pro Obříství. Byl u toho opět Franz, který pronikl před branku a naservíroval lahůsku svému spoluhráči Chvátalovi. Ten před prázdnou bránou neměl se zakončením problém a domácí mohli slavit. Tato branka je ale příliš neuklidnila a z fotbalové podívané to bylo opět vše. Na obou stranách hrály prim nepřesnosti a hráči promrzlým divákům příliš fotbalové radosti nenaservírovali. Ti domácí ale přeci jen mohli být spokojení, protože jejich hráči už těsné vedení udrželi a připsali si do tabulky další 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obříství
Libor Tichota - trenér: Dnes předvedli naši hráči nejotřesnější výkon pod mým vedením. Stejně jako na jaře přijeli Počáply oslabeni o některé své borce a přes připomenutí jarního zápasu si kluci asi chtěli jaro připomenout. Dnes to ale bylo 1000x horší a soupeř z jediné akce po naší chybě šel opět do vedení. Naše vítězství a tři body jsou snad jediným kladem tohoto zápasu.




Počet diváků: 41. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - DUDOK Luděk, DEMETER Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.