2:1
(1:0)
90. T. Dinka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice se musely o výsledek bát až do konce


Branky


0

Překvapivě vyrovnanou partii sehráli v derby se svým soupeřem hostující hráči Veltrus. Ti k zápasu přijeli v pozici jasného outsidera, po brance Dinky v nastaveném čase se ale přiblížili na rozdíl jediného gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plicka versus Nádeník

Po jednozápasové pauze způsobené onemocněním, se opět představili fotbalisté Vojkovic. Jejich soupeřem byly v místním derby Veltrusy - a jak známo, v derby se může stát cokoli. Tentokrát se to ale příliš neočekávalo, jelikož Vojkovice i přes jeden odložený zápas vedly tabulku soutěže s jedinou bodovou ztrátou. Od začátku zápasu také byly lepším týmem a většinu svých akcí táhly přes útočníka Plicku. Ten ale tentokrát zřejmě neměl svůj den a v zakončení se mu nedařilo. Některé jeho střely zamířily vysoko nad, jindy ho zase vychytal již tradičně skvělý Nádeník. V první půli se tak diváci mohli těšit z jediné branky, kterou měl na svědomí domácí Prachař ve 12. minutě, a tak byl poločasový stav hubených 1:0.

 

Hosté koušou i v deseti

Také ve druhé půli byli Vojkovičtí o něco lepší, také Veltrusy ale nerezignovaly o útočnou snahu a hrozily zejména zásluhou svého nejlepšího střelce Dinky. V 55. minutě dal domácímu týmu klid L. Temiak, který zužitkoval povedený protiútok po levé straně hřiště. 2:0. Další pohromou pro hosty byla 67. minuta a druhá žlutá karta pro Balzera znamenající vyloučení. Hostující hráč již měl na svém kontě jednu kartu z první půle a když přerušil soupeřovu akci těsně před pokutovým územím, musel pod sprchy. V početní převaze aktivita domácích ještě zesílila a činila se zejména pravá strana jejich ofenzivy, žádná z mnoha povedených akcí ale brankou neskončila, a to ani ta z 80. minuty, kdy jeden z domácích hráčů vyslal pumelici z první z oblasti penalty a brankář Nádeník neuvěřitelným reflexem zachránil. V závěru za hosty dokonce korigoval Dinka, na vyrovnání ale Veltrusy už sílu neměly, a tak zápas skončil výsledkem 2:1.

 



Sestavy


SK Vojkovice
P. Heimrath [-] - P. Král [-] , J. Šaroch [-] , J. Juklíček [-] , L. Temiak [-] (83. J. Linhart [-] ) , K. Temiak [-] , K. Pražák [-] , L. Plicka [-] , T. Hubička [-] , M. Mára [-] , M. Prachař [-] (75. M. Priatka [-] )

AFK Veltrusy
M. Nádeník [-] - J. Lange [-] , L. Smetana [-] , J. Bittner [-] , L. Balzer [-] - O. Packa [-] , F. Hofman [-] , M. Melišík [-] , R. Podskalský [-] (46. J. Seidel [-] ) - P. Kubata [-] (71. T. Podskalský [-] ) , T. Dinka [-] -

ŽK: 15. K. Temiak , 70. J. Juklíček , 81. L. Temiak - 40. L. Balzer , 59. J. Bittner , 70. O. Packa . ČK: 67. L. Balzer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - KOTEK Vladimír, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.