Horní Beřkovice napravily zaváhání z minulého kola


Branky


24. O. Brůža , 62. A. Chudoba - 89. F. Hakl
0

Souboj dvou adeptů na nejvyšší příčky vyzněl těsně pro domácí tým Horních Beřkovic. Ty dokázaly i díky brance nejlepšího střelce soutěže Chudoby svého soupeře porazit a posunuly se tak před něj v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou do vedení

Na další z očekávaných zápasů kola si diváci museli počkat až do neděle. Do Horních Beřkovic přijelo k souboji týmů, kterým se v úvodu soutěže velmi daří, Mšeno. Oba týmy nastoupily v plné palbě, a tak se bylo na co těšit. Samotný úvod zápasu vyšel o něco lépe hostům a jejich křídla Valenta se Stejskalem dělala problémy domácí obraně. Ta ale byla velmi dobře konsolidovaná, a tak jejich centrované míče spolehlivě odvracela. Domácí se spoléhali spíše na pevnou defenzivu a rychlé brejky, ty se ale příliš nedařily. A protože se ani hostům kombinačně nevedlo, byl k vidění spíše bojovný fotbal se spoustou osobních soubojů. Skóre ale přeci jen bylo otevřeno, a to ve 24. minutě, kdy obrana Mšena zaspala při standardní situaci, čehož využil domácí Hrdlík a lobem na zadní tyči našel zcela osamoceného Brůžu, který neměl se zakončením problém. 1:0. Po této brance byli ve zbytku poločasu aktivnější Beřkovičtí, ale další šance už nepřišly.

 

Mšeno koriguje až v úplném závěru

Do druhé půle se na domácí straně dostal do hry mladý Doležal a hra stále pokračovala v bojovném duchu. Zhruba po 10 minutách se převaha začala přesouvat na kopačky hráčů Mšena a domácí v těch chvílích pouze odkopávali míče. Stejně jako po celý zápas je ale zdobila skvělá obrana, která k brankáři Neugebaurovi příliš nebezpečných míčů nepropouštěla. Naopak domácím vyšel v 62. minutě perfektní brejk - míč se dostal k nejlepšímzu střelci soutěže Chudobovi, který obešel nejprve beka a následně i stopera a prostřelil brankáře Hnízdila, čímž vsítil již svůj třináctý gól sezóny. 2:0. Hosté poté zkusili změnit vývoj zápasu změnou rozestavení, vedlo to však spíše k dalším nebezpečným brejkům domácích, které zůstaly nevyužity. Hostům se povedená akce přeci jen podařila, v 89. minutě Hakl na zadní tyči uklízel do prázdné brány. Snížení však přišlo příliš pozdě, a tak domácí vybojovali 3 body za výhru 2:1.

 



Ohlasy k zápasu


Horní Beřkovice
Lukáš Polák - útočník: Vyrovnanej zápas, dost se do toho šlapalo z obou stran, bylo to zdravě heclý. Zápas se musel líbit všem divákům, i těm nestranným. Výsledek bych řekl, že je zasloužený, že minimálně o ten gól jsme byli lepší. Hráli jsme jednoduše a neotvírali jsme to dozadu, věděli jsme, že Mšeno je silný dopředu. Myslím, že zápas měl kvalitu a nasazení od obou týmů.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Asi spousta lidí čekala, že se dnes bude hrát pěkný a rychlý fotbal. Já jsem očekával přesně to, co bylo nakonec na hřišti bohužel k vidění. Z obou stran spousta surových zákroků, z nichž některé byly daleko za hranou. Ze zápasu jsem odcházel hodně zklamán a to nejen výsledkem, ale především kvůli chování hráčů, diváků a bohužel i domácí lavičky. Domácí byli o ten 1 gól lepší a vyhráli zaslouženě. Ovšem podle mne fotbal v tomto zápase prohrál.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: PIXA Josef - MALÍŘ Petr, DUDOK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.