1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka ve vyrovnaném zápase udolala Hořín


Branky


0

Bojovný a vyrovnaný zápas nabídlo nedělní odpoledne na Pšovce. K derby zavítal Hořín a oba celky si daly záležet na tom, aby nechybovaly v defenzivě. Rozhodnout tak musel až samotný závěr utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí málo a gól žádný

Citelné oslabení zaznamenali o minulém víkendu fotbalisté Hořína, kteří přišli o své křídlo Žemličku. Na jeho místo se tak postavil Loužecký a hosté se snažili vzdorovat posílenému domácímu týmu. Tomu totiž dorazilo z A-týmu pomoci hned několik hráčů - jmenovitě Frajman, Trnka, Šmejkal, Šimandl a Dvorný. Úvod zápasu ale vyšel lépe hostům, kteří využili zaváhání v rozehrávce domácí obrany a do slibné pozice uvnitř vápna se dostal Žídek. V tísni ale levačkou těsně minul vzdálenější tyč Braunšveigovy branky. To bylo na nějakou dobu od hostí vše a míč se častěji pohyboval před jejich brankou. Celý tým ale bránil naprosto spolehlivě a Pšovka se tak nedokázala dostat ke kloudnému zakončení. Nadějně snad vypadaly jen dva pokusy Hyky z hranice vápna, které ale v obou případech zamířily mimo Landsmanovu branku. A tak, když Polanského únik zastavil zdvižený praporek sudí Holakovské, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Rozhodnutí pár minut před koncem

Do druhé půle se prakticky nic nezměnilo - sestavy zůstaly stejné a také hra se nijak výrazně nerozhýbala. O něco aktivnější s míčem byli domácí, ale i hosté se čas od času dostali na dostřel branky. Jejich rychlé útoky musel několikrát na poslední chvíli hasit Šimandl. Na druhé straně se hra rozhýbala až s příchodem L. Kettnera v 67. minutě utkání. Ten díky svému důrazu mohl skórovat hned po svém příchodu na hřiště, těsně před ním ale hlavičkoval nad branku Frajman. V těchto chvílích domácí hrozili z několika rohových kopů v řadě a také z dlouhých Kettnerových vhazování do vápna. Obrana Hořína v čele s R. Rulcem ale pracovala skvěle a brankář Landsman tak příliš práce neměl. Rozhodující okamžik zápasu tak přišel v 84. minutě, kdy Šmejkal dokázal na pravém křídle obejít dva bránící hráče a dostat se do vápna, kde přihrál pod sebe nabíhajícímu L. Krejčíkovi, a ten k překvapení všech dokázal svou střelu z první namířit přesně do vzdálenější šibenice. 1:0. V závěru mohl definitivně rozhodnout Hyka, v samostatném úniku ale na brankáře nevyzrál, a tak se domácí museli o výsledek strachovat až do závěrečného hvizdu. Těsně před ním ještě sudí Slavskovský neposoudil souboj Žídka s Vlasákem jako penaltový, a tak mohli domácí slavit.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník B
Karel Vlasák - obránce: Pro nás důležité a vybojované tři body. V závěru už jsem vymýšlel, kam kopnu penaltu a ani moc nedoufal, že bychom mohli vyhrát. Nakonec jsme ale v remízovém zápase byli šťastnější a konečně taky získali nějaké body.




Sestavy


FK Pšovka Mělník B
V. Braunšveig [-] - T. Frajman [-] , L. Krejčík [-] (88. M. Buzalka [-] ) , M. Šmejkal [-] , Z. Trnka [-] , J. Šimandl [-] , M. Hyka [-] , R. Dvorný [-] (67. L. Kettner [-] ) , K. Vlasák [-] , M. Král [-] , D. Šesták [-] (49. P. Šuba [-] )

AFK Hořín
T. Landsman [-] - F. Pastir [-] , R. Rulec [-] , D. Vermach [-] , J. Kettner [-] - Z. Loužecký [-] (84. A. Finkous [-] ) , P. Landsman [-] , Z. Cífka [-] , M. Holoubek [-] - V. Žídek [-] , R. Polanský [-]

ŽK: 27. D. Šesták , 55. K. Vlasák , 81. L. Krejčík - 90. Z. Cífka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLAVKOVSKÝ Marian - DRIML Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.